Projektleder til spændende strømprojekter – sæt dit præg på fremtidens jernbane

Vil du have ansvar for dine egne projekter og sætte dit fingeraftryk på den historiske udbygning af jernbanen i en hverdag med tæt sparring og fleksibilitet? Det har du nu mulighed for som projektleder i Banedanmarks Anlægsprogrammer & Strøm.

”Du får et stort ansvar og frihed til at planlægge din egen arbejdsdag, men samtidig står du aldrig alene. Der er altid nogen du kan sparre med – både din nærmeste leder og kollegaer med masser af erfaring. Det sætter jeg selv stor pris på i mit arbejde.”

Det fortæller en af dine kommende projektlederkollegaer.

Som vores nye projektleder bliver du en del af sektionen Strøm. Her beskæftiger vi os med strømprojekter – en slags projekter, der ikke er ret mange andre ens os, der laver. Det gør det ret specielt at være med til.

Du leder dit projekt fra start til slut

Projekterne i Strøm er meget forskellige både fagligt og størrelsesmæssigt med budgetter, der lige nu spænder fra 7 mio. til 700 mio.

Fælles for dem er dog, at der altid sidder en projektleder for bordenden.

Som projektleder følger du projektet fra start til slut og er ansvarlig for ledelsen af din projektgruppe og de eksterne aktører, der arbejder på projektet.

Det betyder, at du får en hverdag, hvor du:

  • Varetager økonomi og sikrer, at vi følger tidsplanen
  • Deltager i tavlemøder der sikrer fremdrift i projektet
  • Koordinerer med andre projekter, både internt i Banedanmark og eksternt i kommuner, regioner, elselskaber og mange andre
  • Afrapporterer til Banedanmarks ledelse, styregrupper og strækningskoordineringsgrupper
  • Samarbejder med teknikere om at løse eventuelle tekniske problemstillinger

Proaktiv profil med flere års projektledererfaring

Du behøver ikke at have en strømteknisk baggrund. Dine fremtidige kollegaer har mange forskellige baggrunde, og det er derfor ikke så vigtigt for os, hvad du har af uddannelse – så længe du har solid erfaring med projektledelse.

Det betyder også, at du har 3-4 års erfaring med udbud, økonomistyring, tidsplaner og styring af rådgiver- eller entreprenørkontrakter.

Som person trives du med at sidde med et stort ansvar. Du identificerer løsninger og ser muligheder, når eventuelle udfordringer melder sig på et projekt, og du ved, hvor vigtigt det er at få gjort noget ved tingene i stedet for at gemme dem væk i skrivebordsskuffen.

Da Banedanmark er en stor organisation, er det også vigtigt, at du er proaktiv, dvs. at du aktivt opsøger netværk og sparring med andre fagområder, der kan bidrage til dit projekt.

En fleksibel arbejdsplads med masser af sparring

Når vi siger, at vi har fokus på sparring og fleksibilitet, så mener vi det. Her har du frihed til at planlægge dine egne arbejdsopgaver og din egen tid, og har du brug for sparring, så er der masser af det på både vores projektledermøder og vores tavlemøder.

”Hvis der er noget jeg tror på, så er det frihed under ansvar. Jeg ønsker ikke at gå og ånde mine medarbejdere i nakken og kigge dem over skulderen. Man skal have frihed til at planlægge sin egen arbejdsdag, og så er jeg der til at sparre med og til at hjælpe med at prioritere opgaver”, fortæller sektionschef Lars Michael Meng.

Du kommer altså hverken til at mangle sparring eller fleksibilitet, når du træder ind på din nye arbejdsplads på Banedanmarks hovedkontor ved Kalvebod Brygge i København – tæt på den offentlige transport ved Dybbølsbro Station og den kommende metrolinje M4 ved Fisketorvet.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. 

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. 

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4, Hovedstad.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer, samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Lars Michael Meng på +456196310. Bemærk venligst, at han ikke kan kontaktes i perioden fra den 15. juli til den 13. august, da han er på ferie.

Send os din ansøgning og dit CV snarest muligt, idet vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søge stillingen” og følger instruktionerne.

Går du videre fra de indledende samtaler, kan der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.  


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Position type
Fuldtid

Workplace
Region Hovedstaden

Application due
20-08-2024

Share/Print
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Lars Michael Meng
Sektionschef
61963109
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
]