Erfaren DevOps lead til stort agilt digitaliseringsprogram

Har du erfaring med implementering og forbedring af DevOps metoder og værktøjer? Kan du drive og videreudvikle et DevOps setup i et it-udviklingsprogram med fokus på Continuous Integration og Delivery? Så er du måske vores nye DevOps lead til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.

I de kommende år gennemfører Domstolsstyrelsen en omfattende digital modernisering på to af domstolenes største sagsområder – straffe- og skiftesagerne. Vi bygger it-systemerne fra bunden, og brugerfokus er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. It-systemerne vil skabe mere gennemsigtighed, større brugervenlighed og hurtigere sagsbehandling for titusindvis af brugere i hele landet.

For at kunne gennemføre denne digitale modernisering har vi etableret en programorganisation, der er ansvarlig for at udvikle de nye it-systemer. Til programmet søger vi en erfaren DevOps lead, som kan sikre en smidig og automatiseret understøttelse af udvikling, test, release og implementering af løsningen. Dette arbejde vil ske i tæt samarbejde med specialister inden for DevOps, udvikling, drift, sikkerhed, arkitektur og test.

Om stillingen
Du bliver en del af Straffe- og Skifteprogrammets DevOps enhed, hvor du får det faglige ansvar for enhedens DevOps specialister. Personaleledelsen ligger hos enhedschefen. Enheden er sammensat af interne og eksterne medarbejdere og har ansvaret for at bygge, vedligeholde og administrere den samlede DevOps toolchain i Straffe- og skifteprogrammet.

Det bliver dit ansvar at videreudvikle og forbedre udviklings- og testplatformen. Din vigtigste opgave bliver at sikre en smidig og sikker udrulning af kode igennem automatiserede builds og en velfungerende CI/CD pipeline. Til dette arbejde anvender vi en toolchain, der bl.a. består af:

  • Jira/Confluence
  • Elastic
  • Git
  • Kubernetes
  • Rancher
  • Linux
  • Helm
  • Azure
  • Argo CD.

I rollen som fagligt lead er du, i samarbejde med vores it-arkitekter og lead-udviklere, med til at definere den tekniske retning for Straffe- og skifteprogrammet.

Ansvaret for hosting og drift af produktionsplatformen og infrastrukturen er placeret i Domstolsstyrelsens it-driftsenhed samt hos en ekstern leverandør. Du skal fungere som brobygger mellem drift og udvikling, og du får en bred kontaktflade i organisationen.

Derudover får du til opgave at sikre:

  • et high performanceteam med fokus på både leverancer og samarbejde
  • opbygning og forankring af viden og kompetencer i teamet
  • velfungerende processer, der understøtter agil udvikling og drift
  • samarbejde med udviklingsteams om videreudvikling af en effektiv og automatiseret Continuous Integration og Delivery Pipeline, hvor deploy er adskilt fra release
  • løbende vedligeholdelse og opgradering af udviklings- og produktionsplatform i samarbejde med ekstern leverandør.

Om dig
Vi forventer, at du har relevant erfaring fra en lignende stilling, gerne på større offentlige digitaliseringsprogrammer. Du har et indgående kendskab til DevOps som metode, og du agerer hjemmevant i et agilt udviklingsprojekt. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis dine erfaringer og kvalifikationer er i orden.

Da vi bygger software baseret på en containerarkitektur, er det vigtigt, at du har en god forståelse af koncepterne bag containere og virtualisering af infrastruktur. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med administration og implementering af applikationer i et Kubernetes cluster. Derudover ser vi gerne, at du har grundlæggende indsigt i både Linux og Microsoft operativsystem samt cloud-native løsninger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som faglig lead, f.eks. som teamleder eller -koordinator.

Som person forestiller vi os, at du:

  • er samarbejdsorienteret og evner at indgå i dialog på alle niveauer i vores organisation
  • er dygtig til at sætte faglig retning og skabe fremdrift
  • har gode kommunikationsevner og kan formulere dig på fejlfrit dansk – både skriftligt og mundtligt.

Løn og ansættelsesvilkår
Har du en akademisk baggrund, vil du afhængig af erfaring og kvalifikationer blive ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer. Der vil eventuelt kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Er du ikke omfattet af AC-overenskomsten, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Domstolsstyrelsen er beliggende på både Gammel Mønt og Amagerfælledvej. I denne stilling får du arbejdssted på Gammel Mønt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau ”Hemmeligt” og opretholde denne under hele din ansættelsesperiode. Du kan læse mere her.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere om stillingen
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enhedschef for DevOps Jasper Uldal på tlf. 30503356.

Læs mere om Straffe- og skifteprogrammet her. Se også vores film om arbejdet hos os.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også se vores programorganisering samt læse Danmarks Domstoles digitaliseringsstrategi.

Ansøgning
Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer mv.

Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest den 16. juni 2024.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

 

 

Danmarks Domstole er den tredje statsmagt og dermed uafhængig af politiske interesser. Vi værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Domstolene pålægger straf og afgør tvister mellem personer, virksomheder og myndigheder. Det er også domstolene, der afgør fogedsager og skiftesager samt står for tinglysning af rettigheder. Danmarks Domstole består af Højesteret, to landsretter, Sø‐og Handelsretten, Tinglysningsretten og 24 byretter. Hertil kommer retsvæsenet på Færøerne og i Grønland, Procesbevillingsnævnet, Ungdomskriminalitetsnævnet og Domstolsstyrelsen. Vi beskæftiger i alt ca. 2.400 medarbejdere. Vores værdier er ansvarlighed, respektfuld behandling, troværdighed samt åbenhed og lydhørhed.

Application due
16-06-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Position category
AC-stillinger i øvrigt

Workplace
Domstolsstyrelsen

LinkedIn
Contact
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon