Vi kapacitetsopbygger på det psykologfaglige område i Center for Skole og Læring og søger lektorer, der har erfaring med inkluderende fællesskaber i skolen, elever i udfordrede læringssituationer og mere almen psykologiske områder.
Med regeringens nyligt vedtagne reform af professionsuddannelserne har professionshøjskolerne fået mulighed for at udbyde nye professionsmasteruddannelser (niveau 7 i kvalifikationsrammen). Uddannelser der bl.a. har særligt fokus på det styrkede behov for psykologfaglig ekspertise og arbejdet med inkluderende fællesskaber. I den kontekst søger Center for Skole og Læring (CSL) to stærke profiler i form af én praksisprofil og én forskningsprofil. Du skal undervise og udvikle uddannelsestilbud inden for området og samtidig medvirke til, at udvikle og indgå i relevante praksissamarbejder og forskningsprojekter inden for området i tæt samarbejde med CSLs ledelse.
Udviklingen i praksis kalder på praksisnære, forskningsbaserede indsatser, der kobler didaktisk og psykologfaglig indsigt. Vi understøtter denne udvikling gennem vores forskning og udvikling, samt gennem vores eksisterende uddannelser.
Som lektor i praksisprofilen er det væsentligt, at du kan se sig selv i følgende, hvor du har erfaring med:
At samarbejde om at skabe inkluderende fællesskaber i skole og/eller på daginstitutionsområdet.
PPR eller tilsvarende arbejde med udsatte børn og unge på et kommunalt niveau.
og lyst til at undervise voksne.
Derudover er det væsentligt, at du:
Som lektor i forskningsprofilen er det væsentligt, at du kan se sig selv i følgende, hvor du:
Kan dokumentere solid erfaring med forskning inden for inkluderende fællesskaber i skolen, elever i udfordrede læringssituationer og mere almen psykologiske områder.
Har publiceret nationalt og internationalt inden for inkluderende fællesskaber i skolen, elever i udfordrede læringssituationer og mere almene psykologiske områder.
Har dokumenteret erfaring med og lyst til at undervise og vejlede voksne.
Center for Skole og Læring vil være forankringspunktet for Absalons udvikling af udbud af den nye psykologfaglige professionsmaster i tæt samarbejde med Absalons Center for Pædagogik og de øvrige professionshøjskoler. I denne stilling er arbejdsopgaverne for begge profiler kendetegnet ved følgende:
Du er optaget af at udvikle effektfulde uddannelses- og undervisningsdesigns, som retter sig mod (delvist) nye funktioner i skole- og/eller dagtilbudsfeltet.
Du kan deltage i centerets opgaver inden for enten forskning og udvikling og/eller efter- og videreuddannelse inden for området fællesskabende pædagogikker, inklusion, overgange mv. i tilknytning til vores forskningsprogram for Specialpædagogik og udsathed blandt børn og unge (læs mere her).
Du får til opgave at indgå i udvikling af en psykologfaglig professionsmaster-uddannelse i tæt samarbejde med centerets ledelse og centerets andre relevante forskere og undervisere, samt andre relevante miljøer i organisationen.
Fagligt samarbejde er en del af hverdagen. Du bliver som forsker og underviser en del af et fagligt fællesskab, og skal samarbejde med kolleger, fx når undervisningsforløb skal sammensættes, eller når læringsformater skal udvikles, afprøves og evalueres.
I alt er vi cirka 180 medarbejdere i hele Center for Skole og Læring. Centeret omfatter læreruddannelse, efter- og videreuddannelse primært for lærere i skolen, Center for Undervisningsmidler (CFU) og skoleforskning, som foregår i et af centerets tre forskningsprogrammer (læs mere om de tre programmer her).
Center for Skole og Læring er kendt for at have et godt arbejdsmiljø og gode, kollegiale arbejdsfællesskaber. Vi lægger vægt på en uhøjtidelig tone, og trives med et godt grin. Vi er engagerede og dedikerede til opgaven med at være en regional udviklingspartner for skoler i vores område.
Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.