HOFOR

Driftsleder til fremtidens bygas - uden personaleansvar

Vil du være med til at gøre Københavns omkring 250.000 bygaskunder selvforsynende med fremtidens biogas? Så synes vi, at du skal læse videre.

HOFOR Bygas har et ambitiøst mål om at levere 100% CO2-neutral bygas i 2025. Vi investerer massivt i nye anlæg og processer, og vi arbejder desuden med nye og Power-to-Gas-teknologier. Som vores nye driftsleder for du en vigtig rolle i at sikre en effektiv drift og videreudvikling af disse nye teknologier. I jobbet får du en reel mulighed for at arbejde med den grønne omstilling af energisektoren.

Driftsledelse af gasværker
Som driftsleder kommer du til at være en vigtig del af at drive og ombygge vores gasværker. Stillingen er uden personaleansvar. Du bliver del af et velfungerende team – der både har interne og eksterne specialister. Sammen arbejder I med vores rense- og opgraderingsanlæg. Derudover er der også andre spændende vigtige opgaver. Bl.a.:

  • Foretage fejlretning og fejlsøgning i ATEX-miljøer
  • Deltage i tilsyn med eksterne leverandører
  • Overvåge og regulere produktionen og distributionen ved hjælp af SCADA/SRO
  • Bidrage til et gas- og cybersikkert miljø, i samarbejde med vores IT-og OT-afdelinger
  • Bidrage med at udvikle fremtidens gasværker og PtG-teknologier
  • Deltage i rådighedsvagten.

Du får en dagligdag med stor variation og med mange forskellige opgaver og kontakter. Arbejdet veksler ligeligt mellem opgaver ude på anlæggene og opgaver, der skal løses på PC’en. Du får stor mulighed for at forme dit jobindhold.

Teknisk baggrund
Det er en fordel at du er nysgerrig og interesseret i at lære nyt og have det ansvar, som følger med arbejdet i en forsyningsvirksomhed. Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelse som fx maskinmester, automatik tekniker eller har en anden relevant teknisk erfaring som gør dig i stand til at løfte jobbet
  • Har erfaring med drift og mekanisk vedligehold af procesanlæg, herunder vedligeholdelsesplanlægning
  • Kan eller har lyst til at lære at fejlsøge på og forstå, procesinstrumentering, PLC’er mm.

Du skal have et gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Arbejdstiden ligger i dagtimerne fra kl. 7.00 til 15.00, hvorefter rådighedsvagten tager over. På længere sigt skal du indgå i vores rådighedsvagt, som passes hjemmefra. Det er en forudsætning, at du kan være fremme ved vores lokation, Ved Slusen 10, København S, inden for 45 minutter uden for normal arbejdstid. Du vil blive honoreret efter HOFORS gældende aftaler, hvor genetillægget kan vælges som udbetaling eller afspadsering.

Vi ser frem til at byde dig velkommen
Som driftsleder i vores produktion, vil du indgå i et velfungerende og behageligt fællesskab med tre driftsledere, hvor vi passer på hinanden og har en god, spændende og sjov hverdag. Vi har respekt for hinandens evner, personligheder og syn på livet, og vi stræber hele tiden efter at udvikle os. Vi sætter pris på en høj faglighed og er stolte af vores produkt.

Send bare dit CV og bliv en del af HOFOR
Du behøver ikke lave en hel ansøgning, men skriv gerne et par linjer først i dit CV om, hvorfor du gerne vil arbejde i HOFOR. Deadline senest den 16. maj 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frank Munk Alminde, sektionsleder, 2795 2650. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig? 
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente med at få dig med på holdet. 

Application due
16-05-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
Ingeniør, maskinmester og teknik

Workplace
Ved Slusen 10, 2300 København S

Contact
Frank Munk Alminde 
contacticon 27952650
contacticon 27952650
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us