Kundeløsninger & Fjernkøling

Projektleder med hjertevarme og teknisk flair til Fjernkøling – hovedkontoret i Ørestad

Kan man være varm om hjertet, når man arbejder med fjernkøl? Det mener vi, at man helst skal være – så længe du også vil forstå teknikken bag og vores kunders behov. For flere og flere efterspørger nemlig fjernkøling, så vi har brug for dig.

Projektledelse med fokus på både udviklingsprojekter og driftsopgaver
Som vores nye projektleder bliver du en del af den kommercielle forretning Fjernkøling, hvor ni dedikerede kollegaer dagligt, arbejder på at tilbyde Københavnske erhvervskunder stabile køleløsninger. Vi dækker hele værdikæden fra salg til projektering af ledninger og kølecentraler, projektudførsel samt produktion. I dag tilbyder vi via 30 km kølenet fjernkøling til mere end 100 erhvervskunder i København. Og dig kan vi tilbyde en hverdag med stort fokus på udvikling og trivsel.  

Som vores nye projektleder vil du få en vigtig rolle med både udviklingsprojekter og driftsopgaver. For eksempel:  

 • Projektledelse for køleanlæg, pumper, røranlæg, SRO og anden teknik 
 • Tæt samarbejde med byggeledere og teknikere 
 • Sikring af struktur og ensartethed i nuværende anlægsdokumentation 
 • Opfølgning på vedligeholdelsesprocedurer 
 • Arbejde med drifts- og vedligeholdelsesbudget 
 • Miljørapportering og håndtering af data 
 • Driftsopfølgning på vores kundevekslere 

Du vil altid være tilknyttet en erfaren fagansvarlig, som du kan gå til i din hverdag. Vi er en lille kollegagruppe, der nok skal få dig godt i gang. Du vil gradvist blive tildelt mere komplekse opgaver og projekter i takt med, at du falder til i HOFOR.  Om du er meget erfaren eller er ny på arbejdsmarkedet, er mindre betydende, det tilpasser vi opgaverne efter. Det vigtigste er din indstilling, både til dig selv, arbejdsopgaverne og den forretning du bliver en del af. 

Du får et selvstændigt og udfordrende job i en mindre del af HOFOR, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med meget erfarne kolleger. 

Projektleder med bred profil 
I Fjernkøling samarbejder vi bredt og danner relationer med hele organisationen. Vi skal nemlig i mål med både store og små opgaver for at forretningen kører. Den sammenhæng har stor betydning for vores succes. Vi har brug for dig, der måske har en lidt anderledes profil end os, så vi kan få mange gode perspektiver på vores fælles opgaver.  

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi håber, at du: 

 • Har erfaring med projektledelse – f.eks. fra job eller studie 
 • Har interesse for det tekniske  
 • Har tålmodighed og struktur i din tilgang til arbejdet 
 • Bruger dine gode samarbejdsevner, når projekter skal helt i mål 
 • Har erfaring med byggeri eller etablering af tekniske anlæg 
 • Er indstillet på at opgaverne kan være meget varierende 

Din hverdag vil tage udgangspunkt i HOFORs hovedkontor i Ørestaden.  
Du bliver en del af Danmarks største forsyningsselskab, hvis vision er at skabe bæredygtige byer. Miljø og klima spiller en vigtig rolle for HOFOR, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningerne til glæde for byen, kunderne og klimaet.  

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Bemærk at din ansøgning blot skal være et cv på 1-2 sider, hvor du tilføjer et par linjer om din motivation for at søge stillingen i Fjernkøling. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Mikkel Willum på telefon 2795 4805. 

Ansøgningsfristen er den 11. august 2024. 

Vi forventer at afholde 1. samtale den 13. august og 2. samtale den 15. august. Vi læser løbende ansøgninger, så send gerne med det samme. Der vil være en case til 2. samtale. 

Ansættelsesdato 1. oktober 2024. 

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Hos os får du plads

Vand, varme, hverdag. I HOFOR sikrer vi forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med. 

HOFOR. Hos os får du plads. Til fællesskab, udvikling og et bæredygtigt arbejdsliv.

Inkluderende kultur og rekruttering

I HOFOR arbejder vi på at skabe en inkluderende kultur, og vi leder efter dygtige kollegaer uanset udseende, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap, alder osv. Vi vil gerne skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Undlad venligst at vedhæfte et billede.

Application due
11-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
Projekt- og byggeledelse

Workplace
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København

Contact
Mikkel Willum 
contacticon 27952817
contacticon 27952817
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us