CCoE & Infrastruktur

Cloud Engineer – VM og IaaS management

Kan du bevare overblikket i en hverdag med skiftende opgaver og høj kompleksitet, og trives du med at arbejde agilt indenfor både drift og udvikling? Så modtager vi gerne din ansøgning til jobbet som Cloud Engineer. I en virksomhed med plads til dig, venter et team af fagligt dygtige mennesker på deres nye kollega. Måske er det dig?

For at HOFOR kan nå de otte ejerkommuners mål om at skabe bæredygtige byer gennem klimavenlige tiltag, kræver det effektive og sikre digitale løsninger.

HOFOR er i gang med en stor omstilling, hvor digitalisering spiller en central rolle. Derfor har vi brug for en erfaren IT-kollega med erfaring inden for VM Management og interesse for at bruge moderne cloud-teknologi til at optimere processer. Hvis ikke du allerede er en erfaren Cloud Engineer, laver vi sammen en udviklingsplan så du med tiden bliver det. Så er du entusiastisk omkring Microsoft-teknologier og bruger dem hver dag - så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. For vi har en plan, og den er vi ivrige efter at levere på.

Fire gode grunde til at arbejde sammen med os:

 • Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier. 
 • Du bidrager til et omfattende IT-transformationsprojekt, som får stor betydning for hele HOFOR.
 • Du bliver en del af en større dagsorden med plads til dig og din udvikling.
 • Du ønsker at tage del i en åben og tillidsbaseret kultur med daglig sparring fra dygtige kolleger.

 Bliv en del af HOFORs Cloud Center of Excellence (CCoE)

Som Cloud Engineer i vores CCoE bliver du et omdrejningspunkt i udviklingen og vedligeholdelsen af vores cloudkompetencer. Målet for CCoE er at levere en sikker og kosteffektiv cloud platform der dækker hele forretningens behov. Vi arbejder hver dag på at transformere vores infrastruktur til cloud og derfor har vi brug for flere dygtige kolleger til at sikre, at denne udvikling sker effektivt og med høj kvalitet i den enkelte leverance.

Som Cloud Engineer vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Opbygning, drift og afvikling af VM-miljøer på HOFORs platforme.
 • Arbejde tæt sammen med applikationsteams for at understøtte deres krav og sikre en effektiv implementering af optimeringsønsker, opgraderinger og udviklingsønsker.
 • Konfigurere og administrere VM-ressourcer for at sikre høj tilgængelighed, skalerbarhed og ydeevne af forretningsapplikationer.
 • Identificere og implementere kontinuerlige forbedringer af vores VM-miljøer.
 • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af DevOps-principper på tværs af teams med udgangspunkt i Infrastructure as Code (Bicep), Azure Arc, Azure Update Manager.

Fuld udnyttelse af HOFORs Azure platform

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse, som giver forudsætningerne for at indtræde i stillingen og interessen i at arbejde med Microsoft produkterne både on-prem og i Cloud. Vi håber du har erfaring med og trives med at arbejde agilt, samtidig med at du evner den udfordrende hverdag i et DevOps-miljø.

Den ideelle kandidat vil kunne tilbyde følgende:

 • Solid praktisk erfaring med VM Management der gør dig i stand til at udføre de daglige opgaver med opsætning, ændring, backup og recovery.
 • Indgående erfaring med at fejlfinde og løse tekniske problemer for virtuelle maskiner både i VM Ware og Azure IaaS.
 • Erfaring med brug af Azure værktøjer til håndtering af VM’er, også on-prem (Windows Admin Center, Azure Update Manager, Azure Log Analytics, VM Insights, Azure back-up og Defender for cloud).
 • En positiv og initiativtagende tilgang til problemløsning så du bidrager til effektiv færdiggørelse af teamets leverancer - også når din kollega har brug for hjælp.
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.

 Dine kolleger ser frem til at byde dig velkommen

Du bliver en del af afdelingen IT-Sikkerhed & Platforme og vil referere til Sektionslederen for CCoE og infrastruktur. Afdelingen er HOFORs Cloud Center of Excellence og et ankerpunkt i organisationen, når det handler om cloudteknologi. Afdelingen består aktuelt af 38 medarbejdere, og dine nærmeste kolleger CCoE og infrastruktur omfatter 8 Cloud Engineers og 3 konsulenter med fokus på at understøtte forretningen med effektive cloudbaserede services. Afdelingens overordnede fokus er at opbygge et velfungerende Cloud Center of Excellence, og sikre at IT og OT løbende optimerer udvikling, governance, arkitektur og cyber-sikkerhed.

Sektionen hører til i vores domicil, Vejlandshus, på Ørestads Boulevard. Da vi arbejder tæt sammen som team med opgaveløsningen, møder vi ind på kontoret de fleste dage for at sikre, at vi udvikler gode relationer til hinanden. Samtidig har vi et fleksibelt arbejdsmiljø, og giver mulighed for hjemmearbejde, så der er plads til dig, og til at du har et bæredygtigt arbejdsliv.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her
 

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 2. august 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christian Filtenborg på mail chrfil@hofor.dk.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Processen vil bestå af 1. og 2. samtale, og vi forventer at afholde disse i løbet af juli måned. Vi er optagede af at ansætte den helt rigtige nye kollega, og tilpasser naturligvis processen i forhold til afholdelse af ferie.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Hos os får du plads

Vand, varme, hverdag. I HOFOR sikrer vi forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med. 

HOFOR. Hos os får du plads. Til fællesskab, udvikling og et bæredygtigt arbejdsliv.

Inkluderende kultur og rekruttering

I HOFOR arbejder vi på at skabe en inkluderende kultur, og vi leder efter dygtige kollegaer uanset udseende, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap, alder osv. Vi vil gerne skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Undlad venligst at vedhæfte et billede.

Application due
02-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
IT

Workplace
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København

Contact
Christian Glad Filtenborg 
Teamleder
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us