Byggeri og Anlæg

Erfaren projektleder til HOFORs aktiviteter i Nordhavn

Hovedstadsområdet forandres i takt med, at befolkningstallet vokser, og HOFOR er med, når nye bydele skabes. Vi søger nu en erfaren projektleder til de kommende års projekter i Nordhavn.

Nordhavn

Nordhavn er et af de største udbygningsområder i København med en planlagt udbygning på ca. 3.000.000 m² etageareal. Her opføres grønne områder, søer og kanaler, hvilket skaber et unikt bymiljø med stor biodiversitet.

Om stillingen

HOFOR søger en erfaren projektleder, der skal varetage vores interesser i byggemodningsprojekter i Nordhavn i København. Byggemodningerne omfatter flere forsyningsledninger, herunder spildevand, vand, fjernvarme og fjernkøl, i samarbejde med eksterne bygherrer. Du vil sikre, at ledningsanlæggene lever op til HOFORs kravspecifikationer gennem tæt samarbejde med projektudviklere, entreprenører, jurister og interne afdelinger som projekt-, drift-, plan-, miljø- og juraafdelingen. Det kræver både teknisk forståelse og juridisk indsigt, især AB18, samt fremragende kommunikationsevner.

Dine opgaver og ansvar

Som projektleder får du et alsidigt og interessant job, hvor du er ansvarlig for at, opgaven løses med HOFORs samlede interesser for øje. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Håndtere interessenter og sikre samarbejde på tværs af forskellige aktører.
  • Kontraktstyring for at sikre overholdelse af byggemodningsaftalen med eksterne byudviklere.
  • Koordinere tæt med HOFORs og andre aktørers projekter, herunder Vejdirektoratets forlængelse af Nordhavntunnelen og By & Havns vejomlægninger og kanaludgravninger.
  • Varetage HOFORs interesser ved udviklingen af Sundmolen og den kommende udbygning af Levantkaj, som skal opstartes i 2025 med 500.000 m² bolig og erhverv, samt parker og grønne områder.
  • Sikre at leverancer og kvalitet at lever op til HOFORs kravspecifikationer og standarder.

Et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab

Du bliver en del af et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab i sektionen Spildevand & Klima, der omfatter snart 35 projektledere, byggeledere og specialister. Sektionen, der er opdelt i to teams, arbejder sammen fra HOFORs hovedkontor, Vejlandshuset, på Ørestads Boulevard, når man ikke er ude på byggepladserne. Der er stor alders- og erfaringsmæssig diversitet, hvilket giver et stærkt grundlag for daglig sparring, læring og et godt socialt sammenhold.

Dit nære team, Klima & Byudvikling, består i dag af 18 dygtige og engagerede kolleger. På en almindelig uge vil du typisk være på kontoret tre dage, ude på projektet en dag og måske have en hjemmearbejdsdag – afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Kulturen hos os er kendetegnet ved, at vi har en forbedringskultur, og vi arbejder mod vores ambition om at blive byens bedste bygherre, samtidig med at det skal være sjovt at gå på arbejde. På den måde bidrager vi aktivt til HOFORs samlede vision om at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi. 

Din profil

HOFOR søger nu en dygtig projektleder, der har relevant erfaring med at lede projekter inden for klima, byudvikling og/eller anlæg. Du har sikkert en akademisk uddannelse, men erfaringen er væsentligere end uddannelsen.

Samlet forestiller vi os om dig:

  • Minimum 5 – 7 års erfaring med ledelse af byudviklingsprojekter, anlægsprojekter eller lignende.
  • Relevant videregående uddannelse eller en helt anden uddannelse koblet med relevant erfaring.
  • Teknisk forståelse for forsyning og/eller store komplekse anlæg eller byggerier.
  • Interesse for byudvikling, klima-, eller miljøområdet.
  •  Er proaktiv og samarbejdende ift. interessenthåndtering – har gennemslagskraft og skaber følgeskab og gode relationer.

Vil du vide mere?

Læs først den uddybende jobprofil og kontakt dernæst Magnus Stawicki Blak fra Mercuri Urval på 5076 1270 for en fortrolig samtale om stillingen og dine muligheder. Vi foretrækker, at alle ansøgere har været i dialog med Mercuri Urval inden ansøgning.

Løn og ansættelsesforhold

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke. Hos os er det ikke kun energien, der skal være grøn – vi gør os også umage for, at det skal være bæredygtigt at gå på arbejde.

Ansøgningsfrist: Den 8. september 2024 kl. 23.59. Stillingen søges hos Mercuri Urval via dette link Erfaren projektleder til HOFORs aktiviteter i Nordhavn - Mercuri Urval

1. og 2. samtalerunde afholdes hhv. den 13. og 23. september 2024.

Hos os får du plads

Vand, varme, hverdag. I HOFOR sikrer vi forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med. 

HOFOR. Hos os får du plads. Til fællesskab, udvikling og et bæredygtigt arbejdsliv.

Inkluderende kultur og rekruttering

I HOFOR arbejder vi på at skabe en inkluderende kultur, og vi leder efter dygtige kollegaer uanset udseende, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap, alder osv. Vi vil gerne skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Undlad venligst at vedhæfte et billede.

Application due
08-09-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category


Workplace
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København

Contact
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us