Spildevand & Klima

Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningsprojekter

Vil du være med til at tegne HOFOR som dygtig bygherre og være med til at sikre, at vi kommer i mål med vores anlægsprojekter?

I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre gennemførelsen af fremtidens spildevands- og klimatilpasningsprojekter. 

Har du forståelse for byggeledelse og færdighederne til at sikre god teknisk kvalitet i projekter? 
Som byggeleder vil du få en central rolle i eksekveringen af projekterne i anlægsfasen. Det vil blandt andet være din opgave at følge op på det gode samarbejde og den tekniske kvalitet i løsningerne på byggepladserne sammen med vores interne fagtilsyn. Du vil samtidig bidrage med dine anlægstekniske erfaringer i forskellige projekteringsfaser så vi sikrer, at projekterne er i en kvalitet, der er bygbar. Som byggeleder skal du være med til at koordinere byggeprocessen på vores anlægsprojekter, med et godt samarbejde med entreprenør, fagtilsyn, driften og arbejdsmiljø. 

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du: 

•    Styrer byggeprocessen 
•    Sikrer at tidsplaner og leverancer overholdes 
•    Følger op og arbejder tæt sammen med entreprenører 
•    Holder fokus på økonomien 
•    Sikrer et godt arbejdsmiljø og samarbejde 

Erfaren byggeleder med forståelse for kontraktstyring og som trives med at få mudder på støvlerne og frisk luft i håret 
Vi forventer, at du er en erfaren byggeleder der går til opgaven med stort engagement og som er motiveret for at udvikle og påvirke vores mål om at blive Danmarks bedste bygherre. Du har teknisk forståelse, en relevant teknisk uddannelse samt erfaring som ingeniør eller tilsvarende. Samtidig har du erfaring med økonomi- og kontraktstyring på bygge- og anlægsprojekter (i henhold til AB18). Du er teknisk velfunderet, og har en analytisk sans. På den måde sikrer du en effektiv eksekvering af anlægsfaserne, hvor alle ved, hvad de har ansvaret for og hvem der skal kommunikeres til og med, i tilfælde af ændringer. Du har sans for planlægning, interessenthåndtering samt risiko- og kontraktstyring, og kan overskue komplekse processer og situationer, vurdere og prioritere samt udvise god byggeledelse i projektforløbene. 

Som person lader du dig ikke slå ud, selvom rammerne udfordres undervejs, og ændringer kan blive nødvendige. Du bruger dine evner og erfaring til at træffe de nødvendige beslutninger sammen med fagtilsynet. Samtidig kan du sondre mellem, hvilke beslutninger der kan tages hurtigt, og hvilke der skal tænkes nærmere over for at sikre den tekniske kvalitet i anlægsprojekterne. 

Vi forventer at du: 

  • Forstår vigtigheden af klar kommunikation i øjenhøjde til alle interessenter som grundlag for et godt samarbejde
  • Kan skabe gode tillidsbaserede relationer og er i stand til at motivere dine omgivelser til at arbejde sammen med dig 
  • Har god forståelse for at koordinere og løbende følge op på økonomi, fremdrift, leverandører og lign. på projekter 
  • Trives med en forskelligartet og nogle gange uforudsigelig hverdag, hvor du vil få mudder på støvlerne og frisk luft i håret 

Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil, kategori B. 

Dygtige kollegaer er klar til at byde dig velkommen 
Du bliver en del af sektionen Spildevand og Klima, som i dag består af 27 dygtige og engagerede byggeledere, projektledere og specialister. I sektionen har vi en stor alders- og erfaringsmæssig diversitet, hvilket giver et stærkt grundlag for daglig sparring, læring og et godt socialt sammenhold.  Kulturen hos os er kendetegnet ved, at vi lægger os i selen for at forbedre os med små skridt ad gangen mod vores ambition om at blive byens bedste bygherre, samtidig med at det skal være sjovt at gå på arbejde. På den måde bidrager vi aktivt til HOFORs samlede vision om at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.  
Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel 
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 31. august 2024 Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Dorthe Rømø, teamleder, tlf: 27954671 eller dorrom@hofor.dk.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side. 

Er jobbet ikke det rette match for dig? 
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Hos os får du plads

Vand, varme, hverdag. I HOFOR sikrer vi forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med. 

HOFOR. Hos os får du plads. Til fællesskab, udvikling og et bæredygtigt arbejdsliv.

Inkluderende kultur og rekruttering

I HOFOR arbejder vi på at skabe en inkluderende kultur, og vi leder efter dygtige kollegaer uanset udseende, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap, alder osv. Vi vil gerne skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Undlad venligst at vedhæfte et billede.

Application due
31-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
Projekt- og byggeledelse

Workplace
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København

Contact
Dorthe Rømø 
Teamleder
contacticon 2795 4671
contacticon 2795 4671
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us