Kildepladser & Vandledninger

Teknisk projekt- og byggeleder til projekter på HOFORs kildepladser

Drømmer du om både at kunne bruge dine tekniske kompetencer på kontoret og samtidig stå for den efterfølgende udførsel? Og vil du være med til at sikre vandforsyningen til mere end 1 mio. kunder?

For også at kunne levere vand til hovedstadsområdet i fremtiden, skal vi i de kommende år renovere en lang række kildepladser og dertilhørende adgangsveje, råvandsledninger, og tekniske anlæg. Derfor har vi brug for en ny kollega, der kan hjælpe med projekteringen og derefter følge projekterne til dørs som byggeleder under selve udførselslen.

Teknisk projekt- og byggeleder
I HOFOR har vi et omfattende ”Kildepladsprogram”, hvor vi over en årrække renoverer en stor del af vores i alt 54 kildepladser. Dette kræver forskellige kompetencer og fagligheder, og lige nu mangler vi en udadvendt og positiv kollega, som motiveres af at arbejde med projektering af tekniske anlægsprojekter og byggeledelse under udførsel. Du vil få en rolle som del-projektleder med ansvar for projektering af de fremtidige indvindingsanlæg på en kildeplads i design- og projekteringsfasen. Som byggeleder under udførslen af projekterne vil det være dig, som sikrer at dette føres til dørs.

Derudover vil du også blive tilknyttet mindre projekter, hvor du vil være gennemgående projektleder.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • Som byggeleder sikrer, at det projekterede bliver udført til rette tid og kvalitet samtidig med, at du holder fokus på at krav til arbejdsmiljø og vilkår fra vores myndigheder overholdes
  • Foretager projekteringen af vores råvandsledninger, tekniske indvindingsanlæg, adgangsveje og broer, så vi sikrer at vores projekter er bygbare
  • Har en god og konstruktiv dialog med både interne og eksterne interessenter. Eksterne interessenter omfatter f.eks. entreprenører, rådgivere og lodsejere, mens de interne interessenter f.eks. omfatter medarbejdere i HOFORs Drift- og Planafdelinger samt designere, arbejdsmiljøkonsulenter og miljøkonsulenter
  • Bidrager med din anlægstekniske viden og praktiske erfaring i projekternes tidlige faser

Praktisk erfaring med anlægsprojekter og god til at samarbejde
Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som konstruktør, maskinmester eller ingeniør, og at du har praktisk erfaring med anlægsprojekter. Det kan både være som bygherre, entreprenør eller rådgiver. Vi forventer, at du forstår vigtigheden af den gode kommunikation og af samarbejde.

Det vigtigst er, at du både kan se dig selv på byggepladsen og på kontoret, hvor arbejdet med projektering og planlægning af projekterne foregår. HOFORs kildepladser er beliggende i store dele af det østlige Sjælland – i et område der strækker sig fra Hillerød til Ringsted og Dragør, du skal derfor være indstillet på at køre en del i forbindelse med arbejdet. Samtidig vil det tælle positivt, hvis du har erfaring med at arbejde med drikkevand.

17 dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen
I sektionen ”Kildepladser og vandledninger” er vi stolte af, at vi er en del af grundstenen i, at der kan leveres drikkevand til langt mere end 1 mio. mennesker. Vi nyder både den formelle og uformelle sparring med vores dygtige kollegaer og arbejder løbende på at forbedre vores projekter. Det betyder også, at du hos os får et stort ansvar, men du står aldrig alene med det. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø og giver plads og mulighed for hjemmearbejde efter aftale med nærmeste leder. Hos os er der plads til dig, og til at du har et bæredygtigt arbejdsliv.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at høre fra dig senest den 6. august 2024.
Bemærk at din ansøgning blot kan være et cv på 1-2 sider, hvor du tilføjer et par linjer om din motivation for at søge stillingen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Lene Markvard på tlf.: 2795 4165.

Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Hos os får du plads

Vand, varme, hverdag. I HOFOR sikrer vi forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med. 

HOFOR. Hos os får du plads. Til fællesskab, udvikling og et bæredygtigt arbejdsliv.

Inkluderende kultur og rekruttering

I HOFOR arbejder vi på at skabe en inkluderende kultur, og vi leder efter dygtige kollegaer uanset udseende, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap, alder osv. Vi vil gerne skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Undlad venligst at vedhæfte et billede.

Application due
06-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
Projekt- og byggeledelse

Workplace
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København

Contact
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us