Lærling Energimontørfaget
Søknadsfrist: 31.03.2024


Arbeidssted:

Oppmøtested i læretiden vil enten være i Molde eller i Eidsvåg.

Arbeidsoppgaver:

På veien mot fagbrev som energimontør vil du komme innom mange spennende oppgaver;

  • Bygge nye elektriske nettanlegg som linjer, kabelanlegg og nettstasjoner
  • Vedlikehold av komponenter i nettet
  • Feilsøking og feilretting
  • Koble til og fra elektriske anlegg
  • Montere måleranlegg
  • Linjebefaring og nettinspeksjonskontroller
  • Dokumentasjon av utført arbeid

Det er utarbeidet læreplaner for faget, og du vil få god oppfølging av både arbeidsgiver og opplæringskontoret i læretiden.

Kvalifikasjoner:

Du har fullført og bestått VG1 og VG2 elektro og datateknologi innen oppstart.Du er motivert til å lære mest mulig i løpet av læretiden på 2,5 år.

Personlige egenskaper:

Vi søker en engasjert person med gode samarbeidsegenskaper. Du forstår viktigheten av HMS, og at sikkerhet alltid må komme først. Du har evne til å arbeide nøyaktig og systematisk, har toleranse for arbeid i høyden og trives med at store deler av arbeidsdagen foregår ute i felt under ulike værforhold. Vi ønsker oss personer som kan bidra og passe inn i vårt gode arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

En variert og spennende læretid hos oss. Gode arbeids- og velferdsordninger, samt gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Annet:

Oppstart vil være 19.08.24, og det vil være mulighet for noen uker med sommerjobb før denne datoen.

Søknadsfristen er 31.03.24, men søknader vil bli vurdert forløpende.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Reidar Beinset tlf. 918 63 421

Om oss:

Elinett er en del av Istad-konsernet, et energikonsern med hovedkontor i Molde som er engasjert i salg, produksjon, og distribusjon av elektrisk kraft og fjernvarme.

Elinett er et nettselskap som eier og drifter strømnettet i kommunene Aukra, Hustadvika, Gjemnes og Molde. Elinett har ca. 90 ansatte, og vi spiller en svært viktig rolle i det grønne skiftet på Romsdalshalvøya. Vårt distribusjonsnett for elektrisitet muliggjør samfunns- og næringsutvikling, elektrifisering av transport og bosetning.