Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Test Manager

Har du erfaring med at styre tests af komplekse og forretningskritiske it-løsninger? Har du lyst til at kvalitetssikre nye it-løsninger og samtidig udvikle din ekspertise i en agil organisation, der også har skudt gang i DevOps? Så er det dig, vi søger. 
 
Forstår du komplekse it-løsninger, og har du blik for de nye muligheder i dem? 
Som Test Manager bliver du en del af afdelingen for Test & Quality Management. Her deltager du i afdelingens processer omkring test og kvalitetssikring af nye, spændende it-løsninger til BEC’s kunder.  
Du kommer til at arbejde i vores agile setup - SAFe Rammeværket, hvor du står for kvalitetssikring inden for Økonomi- og Styringsområdets ’Agile Release Train’ (ART). Kvalitetssikringen vil altid foregå i et tæt samarbejde med de øvrige aktører inden for ART ‘en, hvor du får ansvar for koordinering af testrelaterede aktiviteter, planer og rapporter, der spænder vidt. Du får rig mulighed for at bidrage til leverancernes succes, og du skal videreformidle oplysninger om risici og status både internt og til BEC’s kunder.  
 
Dine opgaver vil bl.a. være at:  
 • Udarbejde teststrategier for konkrete områder/programmer 
 • Planlægge systemtests, herunder at prioritere opgaver i forhold til aftalte leverancer 
 • Planlægge og udføre system- og accepttests  
 • Sikre tests af høj standard i løbet af de enkelte sprints, i tæt samarbejde med de enkelte teams 
 • Evaluere kvaliteten af it-løsningerne, inden der udføres system- og accepttests 
 • Videreformidle it-løsningernes kvalitet i forhold til frigivelse  
 • Sikre videreudvikling og implementering af tests  
Har du vilje og mod på at udfordre dig selv og dine kolleger? 
Som person kan du lide at tænke helhedsorienteret og på tværs af forretningen. Du har engagement, fleksibilitet og en positiv indstilling til de konstante forandringer, der er i dit felt. Du sætter gerne barren højt og arbejder med stor energi og høje ambitioner for at nå dine egne, dit teams og BEC’s mål. En hverdag med humor er med til at give dig stærke og tillidsfulde relationer til kolleger og kunder, som du formår at smitte med din energi og dine ambitioner. 
 
Derudover er det vigtigt, at du har: 
 • En videregående uddannelse (datalogi, ingeniør eller lignende) med relevant videreuddannelse inden for test (ISTQB-certificering)  
 • + 5 års erfaring som Test Manager i store og komplekse projekter – også agile projekter 
 • Styr på at planlægge, prioritere og følge op på test 
 • Evne til at agere på såvel et strategisk som et operationelt niveau 
 • Erfaring med testværktøjer, testteknikker/metodiker, testautomatisering og processer 
 • Faglig tyngde til at indgå at indgå som sparringspartner omkring test 
 • Vilje til overordnet at sætte sig ind i forretningsområdet Økonomi- og Risikostyring 
 • Et solidt kendskab til udvikling og vedligeholdelse af it-løsninger  
 • Erfaring med test på tværs af platforme, dvs. mainframe og decentral platform (BI, SAS FM, Calypso m.v.) 
Erfaring inden for den finansielle sektor er en fordel 
 
Hvem er vi? 
Test management består af dygtige BEC’ere, der går meget op i at samarbejde og sparre på tværs. Vi er en betydningsfuld afdeling i BEC – og det bliver ikke mindre i fremtiden, hvor vi står overfor spændende projekter omkring DevOps. Du kan derfor se frem til en masse spændende udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.  
 
Arbejdssted er Herning og der vil være rejseaktiviteter mellem Herning og Roskilde, da området er fordelt på begge lokationer. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Sørensen på tlf.: 46 76 33 08. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest, dog senest den 5. maj 2017. 
Workplace
Herning

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 05-05-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn