Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
IT-sikkerhedskonsulent

Ved du, hvad der er værd af vide om cybertrusler, risikovurderinger, IT-sikkerhed og compliance? BEC oplever en spændende periode med både vækst og positive tiltag. Vi søger derfor endnu en kompetent IT-sikkerhedskonsulent til Sikkerhed & Compliance. 
 
Drømmer du om at arbejde med IT-sikkerhed på et højt niveau? 
Sikkerhed & Compliance er et område i rivende udvikling, og vi har en forventning om, at vores kunder i løbet af de næste år vil stille markant øgede krav i forhold til rapportering og indsigt. Vi har derfor fokus på at være på forkant med kundernes ønsker og behov. Vores ambitioner er at være en betroet rådgiver for vores kunder på sikkerhedsområdet, og som IT-sikkerhedskonsulent bliver du en vigtig del af alt dette. Du skal være med til at sikre høj kvalitet i teamets arbejde, så vi leverer til den aftalte tid, optimerer forretningsgange og processer, og er proaktive i forhold til vores kunder -både interne og eksterne.  
 
Primære arbejds- og ansvarsområder 
  • Udarbejde risikovurderinger i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere  
  • Sparre med vores organisation og kunder omkring implementering af sikkerhedskrav 
  • Følge op på sikringsforanstaltninger, både internt og hos vores leverandører 
  • Dialoger med kunder omkring risiko- og compliancerelaterede forhold og problemstillinger 
  • Omsætte sikkerhedspolitikker og krav til retningslinjer og forretningsgange 
  • Indsamle, behandle, udarbejde og præsentere ledelsesrapportering til kunder 
  • Gennemføre kontrol og opfølgning af systemer og procedurer mv.   
  • Vejlede projektledere, system- og dataejere i forhold til IT-sikkerhedspolitikker  
Har du blikket rettet mod målet og de gode samarbejdsrelationer?  
For at få succes i denne rolle, er det vigtigt, at du har erfaring med at omsætte arbejdet med informationssikkerhed til praktisk virkelighed. Du skal være i stand til at omsætte opfølgning og kontrolarbejde til meningsfuld ledelsesrapportering. Du har kendskab til disciplinerne omkring systemrevision og er vant til at arbejde inden for rammerne af ISO27000-serien og de relevante lovgivninger og reguleringer. Som person er du samarbejdsorienteret og ved, hvornår du skal holde fast i principper og holdninger. Du er god til at skabe værdifulde kontakter omkring dig og mestrer at få dine ting igennem på en god måde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden og du arbejder selvkørende, struktureret og metodisk.  
 
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse inden for IT, ingeniør, eller IT-revisionsområdet. Du har derudover minimum 5 års erfaring med IT-sikkerhedsarbejdet fra en privat virksomhed - gerne inden for den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus, hvor du har gennemført risikovurderinger, udarbejdet og implementeret sikkerhedsretningslinjer og procedurer. Certificeringer som fx CISSP, CISA, CISM eller ESL er en fordel.  
 
En særlig arbejdsplads 
Du bliver en del af et mindre team, der har et bredt og velfungerende samarbejde med hele organisation fra udvikling til drift, jura, intern systemrevision og ikke mindst med vores kunder. Teamet er ansvarlig for IT-sikkerhed i forhold til BEC, leverandører og de services, vi leverer til vores kunder, og for at udarbejde sikkerhedsmodeller og governance, der fungerer i forhold til cloud og den agile omstilling, som BEC er igang med.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så glæder vi os til at få din ansøgning - og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sune Aggergaard Mortensen, IT-sikkerhedschef, på telefon 61567405. Vi behandler ansøgninger løbende. 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-05-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn