Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Application Manager

BEC oplever en spændende periode med både vækst og positive tiltag. Vil du have ansvaret for, at BEC´s økonomi- og administrative systemer lever op til forretningens ønsker om funktionalitet? Og motiveres du af, at systemerne hænger sammen med IT-arkitekturen og samtidig er enkle at drifte og vedligeholde? 
 
Vil du have teknisk systemejerskab på forretningens applikationer? 
Som Application Manager i Intern IT, skal du have indgående erfaring med drift og videreudvikling af især økonomiområdets IT-systemer. Du kommer til at arbejde med applikationer som fx Dynamics AX, Cognos CPM, Ulpath, Basware og Orkidé. Du har allerede tidligere i din karriere haft teknisk systemejerskab og har stor viden om dataflow mellem systemer og konkret erfaring med IT-drift og ITIL processer. Du kommer til at arbejde med mange forskellige applikationer og teknologier, og skal med din viden kunne rådgive forretningen om løsningsmodeller, arkitektur og cost/benefit fra en IT-vinkel, og bistå med tekniske input ved nye forretningskrav og ændringer.  
 
Primære arbejds- og ansvarsområder  
  • Sikre stabil drift og hurtig genetablering ved nedbrud 
  • Rådgive forretningen om løsningsmodeller og arkitektur 
  • Analyse og fejlfinde i samarbejde med leverandør og forretning 
  • Styreeksterne leverandører og hosting-partnere 
  • Modernisere dataflow og integrationer 
  • Afdækkeforretningskrav og behov 
Har du et solidt fagligt fundament, som du brænder for at dele med organisationen?    
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT og minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft teknisk systemejerskab på en række sammenlignelige systemer. Viden og certificeringer inden for fx ITIL Foundation, Dynamics AX, CPM, Data Warehouse, BI, og SQL er en fordel. Som person er du struktureret, serviceminded og tænker proaktivt og helhedsorienteret. Du trives i en udadvendt rolle og skal kunne etablere et tæt samarbejde med såvel nøglemedarbejdere i organisationen som med eksterne leverandører og samarbejdspartnere. Du har gode kommunikationsevner og er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk. 
 
En særlig arbejdsplads 
Du bliver en del af et mindre team med kompetente kolleger, hvor alle bidrager til transitionsprocessen, hvor vi udvikler os fra at være en traditionel IT-supportfunktion, til også at tage større del i fx løsningsvalg og andre forretningskritiske tiltag. Omgangstonen er uformel og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring samt, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så glæder vi os til at få din ansøgning. - hvis du er frisk, så lav gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Taarsted Nielsen, Head of Internal IT, på telefon 61567735 eller på e-mail ktn@bec.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende.
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-05-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn