Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
IT-supporter

BEC oplever en spændende periode med både vækst og positive tiltag. Vi søger derfor endnu en kvalitetsbevidst IT-supporter til Intern IT. Teamet supporterer medarbejdere på tværs af afdelinger og forretningsområder og sikrer bl.a. at arbejdsstationer og interne systemer fungerer optimalt, og at tekniske udfordringer afhjælpes, så effektivt som muligt, når de opstår. 
 
Vil du have en dynamisk hverdag med indflydelse og samarbejde? 
For at få succes i rollen skal du være teknisk velfunderet, struktureret og trives med at have en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Du vil få en bærende funktion, hvor du skal kunne bevare overblikket og tage ejerskab for, at opgaverne bliver fulgt til dørs. BEC’erne er vores kolleger, men vi ser dem også som vores kunder. I Intern IT er vi stolte af at levere service og support af meget høj kvalitet. Vi har en proaktiv tilgang til udfordringer, og vi har en hverdag, hvor vi selv er med til at sætte rammerne. Indflydelse, samarbejde og engagement kendetegner vores arbejdsstil, og vi forventer, at vores nye kollega deler vores lyst til at drive og udvikle en IT-support, som er ”second to none” og hvor vores brugere, også i fremtiden, føler sig i trygge hænder og altid mødes med god service.  
 
Primære arbejds- og ansvarsområder 
  • Afhjælpe tekniske IT-problemer 
  • Øget fokus på asset management 
  • Bidrage til forecast af IT-investeringer 
  • Bedre udnyttelse af værktøjer  
  • Bidrage til optimering af eksisterende processer  
  • 2. level support på arbejdspladser, printere AV-udstyr mv. 
  • Udarbejde vejledninger og dokumentationer 
  • Vedligeholde procedurer og retningslinjer. 
Er du drevet af lysten til at forstå og hjælpe brugerne? 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse fx IT-supporter uddannelsen. Du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med 2. level support, asset management, forecast, bestilling og klargøring af udstyr mv. Certificeringer som fx ITIL Foundation er en fordel. Som person er du struktureret, igangsættende, tålmodig og trives med den udadvendte brugerkontakt. Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale. 
 
En særlig arbejdsplads 
Du bliver en del af et mindre team med kompetente kolleger, hvor alle bidrager til transitionsprocessen, hvor vi udvikler os fra at være en traditionel IT-supportfunktion, til også at tage større del i fx løsningsvalg og andre forretningskritiske tiltag, som påvirker sikkerheden og den daglige IT-drift. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring samt at have det sjovt, når vi går på arbejde. Vi har desuden en velfungerende personaleforening, hvor der er et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, og hvor BEC’erne netværker og hygger sig med hinanden uden for de vante rammer.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så glæder vi os til at læse din ansøgning - er du frisk, så send også gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Taarsted Nielsen, Head of Internal IT, på telefon 61 56 77 35 eller på e-mail ktn@bec.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-05-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn