Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Projektleder til Intern IT

BEC oplever en spændende periode med både vækst og positive tiltag. Vi søger derfor en erfaren projektleder til Intern IT, som skal drive forskelligartede projekter af varierende størrelse og sikre, at afdelingens projekter gennemføres efter BEC´s agile projektmetode.
 
Vil du have ansvaret for sikker og succesfuld projektstyring? 
Som projektleder i Intern IT bliver du ansvarlig for, at projekter er i fremdrift og leveres inden for tidsfrister, budget, kvalitet og scope. Du skal trives med at have en bred kontaktflade i dit daglige arbejde og at være den, som har det bærende ansvar for at lede projekter sikkert og succesfuldt igennem alle faser. Du får til opgave at etablere ”best practice governance” omkring projekt-gennemførelser. Det er derfor forventet, at du har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har fokuseret på at styre IT-projekter med alt, hvad de indebærer fra udarbejdelse af scope til test, overdragelser mv.  
 
Primære arbejds- og ansvarsområder:  
  • Definere rammerne for projekters scope, estimater og ressourcer
  • Lave oplæg til styregrupper, beslutningsfora og projektrapportering
  • Sign-off på projektets leverancer efter hvert sprint og/eller release
  • Udarbejde retningslinjer for ”best practice governance”
  • Har overblik over risici og mitigerer løbende.  
Er du handlekraftig med blik for de gode tillidsfulde relationer? 
For at få succes i rollen er det vigtigt, at du er handlekraftig og god til at opbygge stærke relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Som person drives du af at tage ansvar og skabe struktur i processer. Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for IT og minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. Du har allerede demonstreret en solid forståelse for projektværktøjer og har formentlig flere relevante certificeringer som fx Prince2, IPMA og Scrum. Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale. 
 
En særlig arbejdsplads 
Du bliver en del af et mindre team med en uformel omgangstone, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi prioriterer at have et spændende fagligt miljø og lægger stor vægt på videndeling og læring. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så glæder vi os til at læse din ansøgning - er du frisk, så send også gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Taarsted Nielsen, Head of Internal IT, på telefon 61 56 77 35 eller på e-mail ktn@bec.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. 
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-05-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn