Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Lean Manager

Er du en stærk formidler og facilitator, og brænder du for at omsætte din viden om procesoptimering til succesfulde resultater hos vores kunder? -hos BEC bliver du en del af et veletableret full-service IT-hus, hvor du kommer til at arbejde med salg og gennemførelse af opgaver, som er med til at optimere pengeinstitutternes forretningsprocesser og løfte procesmodenheden. 
 
Brænder du for procesoptimering og automatisering? 
Som Lean Manager får du et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et stærkt fokus på de koncepter, som har til formål at støtte kunderne med optimering af processer gennem Lean og automatisering med en bred vifte af IT-understøttende værktøjer f.eks RPA. Du får en vigtig rolle i området ”Bankprocesser og Automatisering”, der er et nyetableret forretningsområde i BEC, som arbejder med at forene indsatser indenfor procesoptimering og automatisering i pengeinstitutterne. Området bidrager internt til udvikling af en procesorienteret tilgang til udviklingsarbejdet og støtter, med deres kompetencer, forretningen indenfor procesoptimering og automatisering. 
 
Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder: 
  • Salg af nye opgaver indenfor procesoptimering i pengeinstitutterne
  • Drive og facilitere procesoptimeringsforløb i pengeinstitutterne
  • Videreudvikle koncept for procesoptimering i pengeinstitutterne
  • Fungere som proceskonsulent for projekter på BEC
  • Gennemføre løft af procesmodenhed i pengeinstitutterne og i BEC
  • Drive og udvikle fora indenfor procesoptimering på BEC og med kunder 
 
Din profil 
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og at du derudover har dokumenterbar erfaring evt. fra et konsulenthus, hvor du har arbejdet med procesoptimering og udviklingsmodeller til den finansielle sektor. Vi forventer, at du har bestået relevante certificeringer som f.eks. Lean, Six Sigma og har indgående erfaring med anvendelse af metoderne i praksis. Som person er du samarbejdsorienteret og trives med en udadvendt rolle, hvor du får en stor kontaktflade både hos kunderne og internt i BEC. Du har en analytisk, struktureret og metodisk tilgang til dit arbejde. Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale. 
 
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation. Omgangstonen er uformel og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetence-udvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer. 
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så søg ved at klikke på ”Apply” øverst på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning -og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Proceschef Flemming Hansen på telefon 61564816. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 02-07-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn