Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Studerende til vores Netbanksupport

Sætter du en ære i at levere et højt niveau af telefonsupport, og kan du levere samme høje serviceniveau til en variation af forskellige brugere? Vil du være en del af et centralt supportteam i BEC med et hektisk, krævende, men også uformelt og sjovt arbejdsmiljø? Så er det dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling.   
 
Vil du være en del af et team, der leverer førsteklasses support?  
Du bliver en del af BEC’s Netbanksupport, der hjælper og vejleder pengeinstitutternes brugere omkring bl.a. Netbank og Mobilbank. Vores altafgørende fælles omdrejningspunkt er at sikre brugerne gode oplevelser, når de kontakter os. Vi er pengeinstitutternes umiddelbare kontakt til brugerne, der skal føle sig mødt, forstået og hjulpet, uanset om de kontakter os skriftligt eller telefonisk. Det stiller krav til at vores supportere udviser initiativ, ansvar og er både imødekommende og effektive. Du vil blive en vigtig del af supportteamet og får en travl arbejdsdag, der er præget af kontakt med mange forskellige mennesker.  
 
Dine hovedopgaver bliver at:   
 • Være tilgængelig på telefonen og besvare mange, ofte mere end 60 telefonhenvendelser og mails om dagen  
 • Yde support omkring den generelle anvendelse af Netbanken og Mobilbankens funktionalitet, nødvendige systemkrav, udfordringer med pålogning og de fejlmeddelelser brugerne oplever  
 • Bidrage aktivt til at sikre sparring og videndeling i teamet  
 • Netbanksupporten har åbent 8-22, og din arbejdstid vil være fordelt i hele dette tidsrum samt i weekenden.  
 
Er du effektiv og har du smil i stemmen?  
Du indgår ubesværet i teams og trives med dynamikken i denne form for samarbejde. Selv når der er mest travlt, er du opmærksom på hvad der foregår omkring dig – du er opmærksom på teamet, lytter, deler viden og rådfører dig med dine kolleger.  
Du arbejder med stabil produktivitet og arbejder hårdt, både når det gælder dine og teamets opgaver og mål.   
  
Du skaber god kontakt til andre mennesker, bl.a. fordi du hurtigt aflæser andres behov, og fordi du udtrykker dig klart og enkelt. Henvendelserne fra brugerne er meget skiftende, og det it-tekniske niveau varierer tilsvarende. Det passer dig godt, fordi du kan lide variation, og fordi du nemt tilpasser dig og skifter gear på et øjeblik.  
 
Vi forestiller os at du:  
 • Er i gang med en videregående uddannelse
 • Kan tage 2-3 ugentlige vagter og gerne mulighed for tilkald
 • Forstår og taler flydende dansk  
 • Har lyst til telefonisk support  
 • Yder god service og agerer professionelt med smil i stemmen  
 • Er resultatorienteret og effektiv
 • Har solidt kendskab til Mac, Windows og diverse browsere
 • Er fortrolig med mobile styresystemer som iOS og Android  
Hvem er vi?  
Dit nye team består af 8 fuldtidsmedarbejdere og 14 studerende. Vi har meget forskellige baggrunde, men primært med kompetencer inden for it og finans. I teamet er der en rar stemning præget af højt humør – også når vi har travlt. Vi er kendetegnet af en fri omgangstone med masser af humor og gode kolleger der alle som én bidrager til den interne sparring.   
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at læse din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Valdemar Larsen på tlf.: 46 38 23 11. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest, dog senest den 10. juli 2017.   
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 10-07-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn