Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Enterprise Business Architect

Vil du være med til at videreføre en unik agil transformation? Motiveres du af at sætte og nå ambitiøse mål for organisation og kunder ved brug af det agile rammeværk SAFe? Kan du understøtte organisatorisk vækst og eksekvering ved hjælp af lean design og enkle koncepter? Så er jobbet som Enterprise Business Architect noget for dig.
 
Har du forståelse for samspillet mellem del og helhed, og kan du omsætte dette til værdiskabende og enkle koncepter 
Som Enterprise Business Architect er du med til at videreudvikle BEC’s operating model i samspil med kapabilitetsejere og linjeorganisation. I arbejdet med at realisere organisationens mål, skal du derfor kunne sætte dig ind i de større organisatoriske sammenhænge og udvise forståelse for, hvordan del og helhed spiller sammen i et større system.  
Du skal kunne uddrive essensen af komplekse problemstillinger og omsætte det til simple koncepter og standarder, der understøtter den praktiske agile leverance maskine.   

Dine opgaver bliver fx at: 
 • Videreudvikle BEC’s operating model – og optimere det agile flow fra ide til realiseret værdi 
 • Drive etablering og videreudvikling af design og koncepter der understøtter at ART’er kan arbejde effektivt  
 • Understøtte og videreudvikle design af metamodeller for værdistrømme og ART’er på baggrund af designprincipper, der understøtter det agile setup
 • Sikre videre implementering af lean setup, hvor ARTer kan arbejde med så begrænsede afhængigheder som muligt 
Er du struktureret og en professionel samarbejdspartner?  
Du er først og fremmest struktureret og analytisk i din tilgang til at arbejde med design og koncepter indenfor agil skalering - hos os SAFe-rammen. Du er god til at samarbejde og skabe relationer i organisationen. Du bruger din teoretiske viden og dine erfaringer til at indgå i værdiskabende dialoger og argumenterer med fokus på årsag og virkning. Du udfordrer organisationen med henblik på konstant at rykke mod et mere modent agilt setup, der bidrager til at skabe værdi for kunderne. Dine præsentationsevner er stærke både i skrift og tale, og du kan gøre din indflydelse gældende i forhold til stakeholders på alle niveauer i organisationen. 

Vi forventer derudover, at du har: 
 • En relevant videregående uddannelse   
 • Nogle års demonstreret erfaring i forretningsarkitektur og organisationsdesign – kan fx være fra konsulentbranchen 
 • Forståelse og erfaring med brug af værktøjer indenfor Lean Agile/Six Sigma eller tilsvarende  
 • SAFe Agilist certificering eller SAFe Program Consultant 4.0 (SPC4)
 • Erfaring med at arbejde i et agilt setup 
   
Hvem er vi? 
Du bliver en del af et nyoprettet Lean-Agile Center of Excellence i afdelingen SAFe Excellence, der arbejder med videreudvikling og forankring af koncepter, standarder og roller inden for det agile rammeværk. Afdelingen supporterer implementering af koncepter og processer i samarbejde med resten af organisationen og understøtter med coaching, uddannelse, maturity assessment m.m. Afdelingen består af otte medarbejdere med baggrunde som business architects, agile coaches, agile konsulenter og proceskonsulenter.  Afdelingen er under opbygning, og du vil derfor have stor mulighed for at påvirke retningen for afdelingens arbejde i samarbejde med dine nye kolleger.  
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 10. august 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Odgaard Petersen på telefon 61 56 76 42 efter d. 31. juli eller sende en mail på rop@bec.dk i perioden ind til da. 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn