Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Infrastruktur- og driftsarkitekt (FTP)

Har du lyst til at være med til at drifte og forny BEC's filbaserede integrationsplatforme og bruge dit talent i et veletableret full-service IT-hus, hvor du er med til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor? Vi søger en Integration Specialist, der har et solidt IT-fagligt fundament med kundskaber på tværs af flere platforme, og har indgående erfaring med sFTP og FTPS protokollerne. Godt kendskab til certifikat håndtering/sshnøgler er en fordel. Integrationerne kodes i Java ovenpå Apache Camel og Spring Boot.  
 
Udvikling af BEC´s automatiserede services  
Du bliver en del af området Arkitektur & Platforme og kommer til at arbejde i vores nyetablerede team ”Operation Distributed Platforms”. Vores fokus er, at være en stærk sparringspartner for vores kunder og levere stabile og driftssikre løsninger. Du får en udfordrende hverdag, hvor du kommer til at deltage i videre- og nyudviklingen af BEC´s automatiserede build, deploy og configuration services, der tilsammen sikrer høj kvalitet i releases. Du får en bred kontaktflade og skal sikre en tæt dialog med BEC's udviklings- og forretningsområder, JN Data og danske og udenlandske systemleverandører. I design, afklarings- og fejlsøgningssituationer, vil du ofte være proaktiv i dialogen med andre kolleger, hvis faglige spidskompetencer typisk er anderledes end dine egne. Du vil desuden være med til at sikre en hurtig time-to-market for nye releases indenfor rammerne af ITIL´s best practice. 
 
Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:
  • Vedligehold af IT-løsninger til bankkunder og bankansatte
  • Udviklingssupport af automatiserede filbaserede integrationer
  • Dialog om tekniske designs og implementering  
  • Design, konfiguration, test og fejlsøgning  
  • Decentral MQ, herunder MQ cluster 
Din profil 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT, derudover minimum 5 års og dokumenterbar erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med brug og/eller drift af sFTP og FTPS servere, MQ og/eller middleware drift. Du har et solidt netværksteknisk fundament og erfaring med håndtering af certificater, keystores samt håndtering af større mængder scripting eller programmering - gerne i Java og Python. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med opgaver til den finansielle sektor eller for et større konsulenthus. Som person er du samarbejdsorienteret og har en analytisk, systematisk og metodisk tilgang til dine opgaver og trives med at arbejde selvstændigt. Du har gode kommunikationsevner og er flydende på både dansk og engelsk i skrift og tale. 
 
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor omgangstonen er uformel og hvor du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetence-udvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer. 
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så søg ved at klikke på ”Apply”. Vi ser frem til at modtage din ansøgning - og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kompetenceleder Ulla Kruse Østerbæk på telefon 61567662 eller Product Owner Per Jensen på telefon 46382171. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn