Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Implementeringskonsulent

Har du lyst til at være med i et konkret udviklingsprojekt, hvor du arbejder tæt sammen med interessenterne i pengeinstitutterne? Er du vedholdende, proaktiv, energisk og har gode samarbejdsevner? Så vil jobbet som implementeringskonsulent være noget for dig.  
 
Har du et stærkt implementeringsfokus?  
Som implementeringskonsulent bliver du en del af et nyt udviklingsprojekt, der både ændrer måden vi koordinerer arbejdet med vores kunder, samt måden pengeinstitutterne agerer overfor deres kunder. Du skal derfor kunne præsentere og formidle information med dygtighed og selvtillid. Med din indsigt skal du sikre implementeringsfokus og sikre anvendelsen af koncepter, procedurer og metodikker der understøtter en fælles tilgang både overfor kunder og interne teams.  
 
Dine opgaver bliver fx at: 
  • Udvikle og understøtte implementeringstilgangen på projekter i tæt samarbejde med interessenter i pengeinstitutter
  • Planlægge implementeringsaktiviteter- og støtte
  • Udarbejde materialer og koordinere med interessenter
  • Lave aftaler med BEC’s kunder og kundechefer
  • Omsætte projektleverancer til forretningsrelevant viden og kommunikation 
Er du proaktiv og en stærk kommunikator?  
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mindset, og du er vant til at udvikle nye idéer, fremgangsmåder og indsigter. Du er god til at planlægge og organisere de nødvendige ressourcer for at fuldføre en opgave. Du motiveres af at have overblik og arbejde struktureret, og du forvalter din tid effektivt. Dine kommunikative evner er stærke på skrift og i tale på forskellige organisatoriske niveauer og du er erfaren bruger af Power Point formatet.  
 
Vi ser gerne, at du har: 
  • En relevant videregående uddannelse eller HD
  • Kendskab til den agile udvikling
  • Erfaring som forandringsagent eller implementeringskonsulent  
  • Erfaring fra pengeinstitut enten praktisk eller hovedsædefunktion, kan også være en baggrund fra konsulenthus men med kendskab til den finansielle sektor.  
  • Baggrund med projektlederuddannelse eller som forandringsleder 
Hvem er vi? 
Du bliver en del af afdelingen implementeringsstøtte, et team bestående af to medarbejdere plus et nyt virtuelt team, der er under opbygning. Afdelingen understøtter gevinstrealiseringen af BEC’s it-løsninger ved at yde implementeringsstøtte til arter/teams og kunder. 
 
Da afdelingen er under opbygning, får du rig mulighed for at præge retningen, samt måden hvorpå vi samarbejder med hinanden og med kunderne.  
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 10. august 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte implementeringschef Luise Larsø Jensen på telefon 61 56 72 09. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.   
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 10-08-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn