Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Løsningsarkitekt

Vil du være løsningsarktiket inden for et område i rivende udvikling? Har du det tekniske overblik over it-løsninger og er god til at sikre fremtidsorienterede it-løsninger? Så vil jobbet som løsningsarkitekt være noget for dig.   
 
Har du sans for it-løsninger og et teknisk overblik?  
Som løsningsarkitekt bliver du en af de toneangivende kræfter i, hvordan teamets it-løsninger skal udvikle sig. Med din indsigt skal du sikre, at teamets it-løsninger støtter op om den overordnede it-strategi, der er fastlagt for Økonomi- og Risikoområdet. Du skal derfor kunne anvende din specialistviden til at udvikle gode solide it-løsninger, der fremadrettet kan bygges videre på.  
 
Dine opgaver bliver fx at: 
  • Have ansvar for arkitektur på nogle af teamets it-løsninger  
  • Have berøringsflader både internt i BEC og med BEC’s kunder
  • Have overblik over det driftsmæssige set-up
  • Anvise teknologiske muligheder i forhold til at indfri forretningsmæssige behov
  • Have ’hands-on’ på udvikling af løsninger eksempelvis ved hjælp af SQL, ETL/PowerCenter 
Har du gennemslagskraft og er stærk kommunikativ?  
Du er vant til at kommunikere på tværs af organisationer, og du forstår vigtigheden af at være den gode samarbejdspartner både internt og eksternt. Du motiveres af at have overblik og arbejde struktureret samt tage ansvar for dit fagområde. Med gennemslagskraft og fokus på fremdrift og kvalitet i leverancer er du hele tiden bevidst om udviklingen inden for BEC’s organisationsstruktur.  
 
Vi forventer derudover, at du har: 
  • En relevant længerevarende it-uddannelse fx datalogi  
  • 5+ års erfaring som udvikler og gerne erfaring som løsningsarkitekt  
  • 5+ års erfaring med udvikling og design af it-løsninger
  • Erfaring med SQL og evt. kendskab til ETL/PowerCenter, SAS eller SAP BusinessObjects el. lign.  
Det er en fordel, hvis du også har erfaring fra den finansielle sektor og de agile udviklingsmetoder.  
 
Hvem er vi? 
I afdelingen Risikostyring udvikler vi værktøjer til kunderne inden for områderne kreditrisiko og markedsrisiko. Afdelingen er ansvarlig for BEC’s statistiske ratingmodeller. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, fordelt i tre agile teams. I det team du skal indgå i er der otte kolleger. Idet vi arbejder agilt har hvert enkelt team en masse beslutningskraft, og vi lægger vægt på løbende videndeling og arbejder i 14-dages sprint. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 6. august 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anette Rom på telefon 46 76 35 89 i ugerne 26-28 og it-udvikler Flemming Von Essen på telefon 46 76 33 59 i ugerne 29-31.   
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 06-08-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn