Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Java-udvikler til Arkitektur & Platforme

Har du lyst til at arbejde med integrationsudvikling og være med til at skabe en attraktiv leveranceplatform, der understøtter udviklingsporteføljen og kundernes behov i et agilt set-up? I BEC får du lov til at bruge dit talent i et veletableret full-service IT-hus, hvor du er med til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor. 

Vi søger en kompetent Java-udvikler til teamet ”Application Framework Distributed Platforms”. I teamet arbejder vi både med support, vedligeholdelse og nyudvikling af BEC´s leveranceplatform og sikrer at vores kunder har en platform, der understøtter deres behov. Vi arbejder bl.a. med følgende produkter og teknologier: REST, Tomcat, Angular2, Apache Camel, Wensphere MQ, MIX, Javascript, JSON, Maven, Spring Boot m.fl. 

Et udviklingsmiljø baseret på agile principper og metoder  
Som Java-udvikler i BEC får du et udfordrende job, hvor du deltager i alle aspekter af udviklingsarbejdet. Du kommer til at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, hvor du er med til at udtænke innovative tekniske løsninger, der understøtter vores kunders behov. Vi har netop introduceret SAFe-konceptet, som er under implementering i hele BEC og målet er, at alle har arbjder i Scrum teams med Scrum Masters, Profuct Owners og Development Teams. Vi har et stort fokus på vores kunders behov, og på at være en professionel rådgiver og sparringspartner i arkitektur og teknologivalg. 

Du kommer bl.a. til at arbejde med at: 
  • Udtænke innovative løsninger der understøtter kundernes behov 
  • Nyudvikling med fokus på standardisering og automatisering
  • Agil udvikling med fokus på innovative resultater
  • Skabe effektive og stabile platforme
  • Support og vedligehold af leveranceplatformen
  • Vedligehold og support af frameworks 
     
Din profil  
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse indenfor IT, f.eks. datalogi, IT-ingeniør, datamatiker eller lignende. Du har derudover minimum 3 års dokumenterbar erfaring med integrationsudvikling –gerne fra den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus, hvor du har været med til at udvikle komplekse IT-løsninger. Som person er du en innovativ team-player, som er god til at omsætte ideer til handling. Du kan interagere professionelt med vore kunder og brugere og har en analytisk, struktureret tilgang til dit arbejde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du er en god formidler, som aktivt er med til at sætte fælles retning. Du er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.    

En særlig arbejdsplads  
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver allokeret til et scrum team, der netop har brug for dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetence-udvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så søg ved at klikke på ”Apply”. Vi ser frem til at modtage din ansøgning -og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kompetenceleder Ulla Kruse Østerbæk på telefon 61567662 eller Scrum Master Lene Grooss på telefon 61567322. Da vi løbende behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.
  
Om BEC 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform. Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.   
Workplace

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn