Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Systemkonsulent til ATM & Kort

Vil du være bindeleddet mellem kunderne, din afdeling og andre interne funktioner i BEC? Er du god til at have mange bolde i luften og samtidig sikre at aftaler overholdes? Forstår du forretning og kunder i forhold til ATM? Så vil jobbet som systemkonsulent være noget for dig.  
  
Har du overblik og kendskab til hele processen ved ændringer i it-løsninger?  
Som systemkonsulent bidrager du til varetagelse af det forretningsmæssige ansvar for BEC’s basale systemer med grænseflader til alle øvrige forretningssystemer. Du skal både have overblikket over sammenhænge og kendskab til konsekvenserne ved ændringer i it-løsningerne. I jobbet som systemkonsulent hos BEC vil du komme til at deltage i alt lige fra planlægning, udvikling og udførelse af projekter.  
 
Dine opgaver bliver fx at:  
  • Håndtere fejl i samarbejde med teamet  
  • Gennemførere test af ATM i forbindelse med nye leverancer og it-løsninger
  • Bidrage til den forretningsmæssige dialog med kunder, leverandører og sparring internt med teamet
  • Udarbejde løsningsforslag til kunderne med fokus på den størst mulige forretningsværdi for dem. 
Er du analytisk stærk og en god samarbejdspartner?  
Du har en stærk analytisk sans og evner at prioritere dine opgaver. Du arbejder struktureret, selvstændig og ansvarsfuldt. Kolleger vil beskrive dig som empatisk og som en katalysator for konstruktivt og værdiskabende samarbejde. Dine kommunikative evner er gode både på skrift og i tale, og du skaber overblik over opgaver i forhold til kundebehov, økonomi og risiko.  
  
Vi ser gerne, at du har:  
  • En relevant it-uddannelse og tidligere erfaring med pengeautomater  
  • 5+ års erfaring (PC) HW og SW  
  • Teknisk viden og interesse med fejlsøgning og support
  • Praktisk viden om test og afprøvninger, datavalidering og logning.  
Det er en fordel, hvis du også har erfaring med agile udviklingsmetoder (scrum, lean og agile).  
 
Hvem er vi?  
Du bliver en del af afdelingen Betalinger en afdeling med i alt 47 medarbejdere. Vi dækker en lang række forskellige roller som forretningskonsulenter, løsningsarkitekter, systemejere og udviklere med COBOL – og JAVA erfaring indenfor områderne ind- og udlands betalinger, kassefunktioner, pengeautomater, korthåndtering, SWIFT og mobilepay. Du vil komme til at arbejde i teamet ATM, kort og signon som består af 12 medarbejdere.  
  
Kan du se dig selv hos os?  
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 31. august 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tom Krühlmann på telefon 23 61 24 19. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.  
 
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-08-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn