Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
COBOL-udvikler til ATM og kort

Vil du være eksperten som alle andre efterspørger? Arbejder du struktureret og trives med stort ansvar? Holder du hovedet koldt i pressede situationer, og sikrer du dig, at aftaler altid bliver overholdt i en hverdag med mange bolde i luften? Så er du måske BEC’s nye COBOL udvikler.  
 
Vil du udvikle it-løsninger i henhold til nye krav og teknologier?    
Som COBOL udvikler skal du vedligeholde programmer, herunder omlægge eksisterende it-løsninger til nye krav og nye teknologier. Du vil komme til at deltage i udviklingsprojekter og opgaver med forretningsviden, og selvstændigt varetage test, implementering og idriftsættelse af programmer og it-løsninger. Du har i stor grad indflydelse på dine egne opgaver og arbejdsdag. 
 
Dine opgaver bliver fx at:  
  • Dokumentere ændringer i vores it-løsninger
  • Deltage i løbende dialog med 1. level support og i møder med leverandører og kunder
  • Sikre at kunderne løbende informeres om opgavestatus og hjælpe kunden med ibrugtagningen af it-løsninger
  • Varetage design, analyse samt planlægning og udførelse af test  
Er du analytisk stærk og en god samarbejdspartner?  
Du har en stærk analytisk sans og evne til prioritering i en hverdag med mange bolde i luften. Når du får en opgave, har du lyst til fordybelse og fejlsøgning og evner at tage initiativ til løsningen af opgaver. Vi forestiller os, at du er en katalysator for konstruktiv og værdiskabende samarbejde. Dine kommunikative evner er både stærke på skrift og i tale, for som COBOL udvikler hos BEC, har du kontakt til medarbejdere på alle niveauer i BEC, og en tæt dialog med vores kunder.   
  
Udover flere års erfaring med COBOL udvikling, ser vi gerne at du har:  
  • Erfaring med CICS, TSO, DB/2, JCL
  • Praktisk viden om test og afprøvninger
  • Bankfaglig viden og kendskab til PCI DSS, SWIFT eller lign.  
  • Erfaring med fejlsøgning og support 
Det er en fordel, hvis du også har erfaring med agile udviklingsmetoder (scrum, lean og agile).  
 
Hvem er vi?  
Du bliver en del af afdelingen Betalinger en afdeling med i alt 47 medarbejdere. Vi dækker en lang række forskellige roller som forretningskonsulenter, løsningsarkitekter, systemejere og udviklere med COBOL – og JAVA erfaring indenfor områderne ind- og udlands betalinger, kassefunktioner, pengeautomater, korthåndtering, SWIFT og mobilepay. Du vil komme til at arbejde i teamet ATM, kort og signon som består af 12 medarbejdere  
  
Kan du se dig selv hos os?  
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 31. august 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tom Krühlmann på telefon 23 61 24 19. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.  
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 31-08-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn