Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
IT-udvikler til scrum team inden for Handel og Depot

Brænder du for at have fingrene i koden og dykke helt ned i de kritiske IT-løsninger bag handel og opbevaring af værdipapirer? BEC søger en IT-udvikler, der skal udvikle på IT-løsninger til pengeinstitutternes forretningsprocesser.   
 
Vil du udvikle IT-løsninger i et agilt setup? 
Som IT-udvikler i BEC’s Handel og Depot område får du et udfordrende job, hvor målet altid er at udvikle attraktive IT-løsninger - det både skal give værdi og forretningseffekt hos kunden, samt sikre stabil drift og udvikling af nye og eksisterende systemer på forretningsområdet. Du kommer til at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, hvor vi netop har introduceret SAFe-konceptet. Det betyder for dig som medarbejder, at du arbejder i et fast team, der arbejder agilt med opgaver i 14 dages sprint. BEC arbejder på den måde, for hele tiden at have fokus på kundens behov. Din vigtigste opgave er at bidrage til kundens værdiskabelse, at definere opgaverne detaljeret, og sammen med teamet at sikre at systemerne er effektive og rentable.  
 
Dine opgaver bliver bl.a., at: 
  • Nedbryde forretningsmæssige behov til konkrete udviklingsaktiviteter
  • Estimere og fastlægge indhold af kommende sprints
  • Gennemføre systemudvikling samt egne applikations- og integrationstest
  • Varetage systemansvar herunder forvaltning af eksisterende løsninger samt varetagelse af eventuelle tilkald ved systemfejl 
Din Profil 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT fx bachelor i systemudvikling eller datalogi. Derudover har du erfaring med systemudvikling af finansielt IT. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et agilt miljø i et scrum team og med de agile arbejdsværktøjer. Som person er du struktureret og god til at bevare overblikket i udfordrende situationer, du evner at drive på opgaver og er resultatskabende.  
 
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, du bliver allokeret i afdelingen for Handel og Depot i Herning. Afdelingen består af 45 medarbejdere fordelt i forskellige agile teams med op til ni medarbejdere i hvert team. Alle teams er en del af et procesområde med konstante og nye udviklingsopgaver. Du vil i samarbejde med andre IT-udviklere, løsningsarkitekter, forretningsarkitekter, testere og forretningskonsulenter udvikle og forvalte innovative og værdiskabende IT-løsninger.  
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få dit CV og din ansøgning senest den 24. september 2017 – og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Jespersen på telefon 96 26 68 65. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.   
Workplace
Herning

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 24-09-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn