Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Scrum master med solid agile værktøjskasse

Vil du være med til at præge den agile transformation i BEC, og er du i stand til at lede retningen mod et high performing team? BEC søger en scrum master, der vil arbejde med implementeringen af Scaled Agile Framework.  
 
Kan du facilitere fremdrift og forbedringer? 
Som scrum master hos BEC bliver du ansvarlig for, at teamet følger processer og standarder for ”good practice” i forhold til scrum i SAFe. Du hjælper teamet med at være selvorganiserede, sikre kommunikationen med andre teams i ART’en samt fjerner udefrakommende forhindringer for opgaveflowet. I tæt samarbejde med product owner bidrager du til sprint backlog refinement med opdateringer og justeringer, samt rapportere teamets fremdrift.  
Dit mål bliver at guide mod et high performing team, for at det skal lykkes, skal du fremme en kultur, hvori det enkelte teammedlem tager ansvar for leverancer, produktkvalitet og motiverer til evaluering og vidensdeling blandt sine kolleger.  
 
Dine opgaver bliver bl.a. at: 
  • Facilitere og optimere teamets events
  • Strukturere og optimere teamets brug af værktøjer
  • Forberede og motivere teamet til deltagelse i skalerede events på ART-niveau
  • Lægge planer for vidensdeling i teamet ved at etablere et miljø med løbende feedback og anerkendelse.  
  • Tage del i BECs overordnede implementering af SAFe-rammeværket 
Din Profil 
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mindset, og du er vant til at skulle agere i og guide et team med fagligt tunge specialister. Du har let ved at opbygge gode relationer og nye bekendtskaber. Som person er du struktureret, motiverende og rummelig. Og i pressede situationer og når teamet oplever udfordringer, er du en fast støtte og retningsgiver.  
 
Vi ser gerne, at du: 
  • Har praktisk erfaring med de agile udviklingsmetoder og opgaverne som scrum master
  • Har certificeringer indenfor scrum, agile og SAFe
  • Har gode kommunikationsfærdigheder  
  • Har evne til at identificere, imødegå, håndtere og fjerne forhindringer
  • Har en uddannelse inden for IT eller bank 
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, du bliver allokeret i området for sikkerheder og aktiver, i et team bestående af ni medarbejdere og en product owner. Teamet er forankret i et forretningsområde med ansvar for lån og kredit- processer, herunder aktiver, sikkerheder og anvendelse af ejendomsoplysninger hos pengeinstitutterne. Den agile rejse er i sin spæde start, og dermed er der rig mulighed for at være med til at præge den agile transformation på BEC og løfte den agile modenhed i teamet.  
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få dit CV og din ansøgning senest den 24. september 2017 – og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Jespersen på telefon 96 26 68 65. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.   
Workplace
Herning

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 24-09-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn