Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
IT-arkitekt til UX-teamet i Arkitektur & platforme

Brænder du for at arbejde med JavaScript/TypeScript og har du erfaring med at udvikle attraktive leveranceplatforme? Vi søger en kompetent og innovativt tænkende IT-arkitekt til vores UX-projektteam, der har lyst til at være med til at skabe en leveranceplatform, som gør vores udviklere i stand til at udvikle moderne applikationer, der kan revolutionere BEC´s kundevendte digitale kanaler.  
 
Du bliver en del af et lille dedikeret team, der arbejder med både nyudvikling, support og vedligeholdelse af BEC´s leveranceplatform. Vi arbejder bl.a. med følgende produkter og teknologier: HTML, CSS, JSON, Angular, Angular-cli, JavaScript/TypeScript, Redux (ngrx) mv. Du kommer til at arbejde i et agilt set-up og får lov til at bringe dit talent i spil i et veletableret full-service IT-hus, hvor du er med til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor. 
 
Et udviklingsmiljø baseret på agile principper og metoder  
Som IT-arkitekt i BEC får du et udfordrende job, hvor du deltager i alle aspekter indenfor arkitektur og samtidigt har ”hands-on”. Du kommer til at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, hvor du er med til at udtænke innovative tekniske løsninger, der arkitekturmæssigt understøtter vores kunders behov. Vi har netop introduceret SAFe-konceptet, som er under implementering i hele BEC, og målet er, at alle arbejder i scrum teams med Scrum Masters, Product Owners og Development teams. Vi har et stort fokus på vores kunders behov, og på at være en professionel rådgiver og sparringspartner i arkitektur og teknologivalg.  
 
Du kommer bl.a. til at arbejde med at:  
  • Udtænke innovative løsninger der understøtter kunderettede projekter
  • Interaktion med aftagerne af leveranceplatformen omkring kundebehov
  • Være på forkant med udviklingen indenfor UX
  • Skabe effektive og stabile platforme
  • Support og vedligeholdelse af leveranceplatformen
  • Bidrage til beslutninger og løsninger omkring arkitektur for platformen
  • Undersøge og holde din viden ajour omkring nyeste teknologier og standarder 
Din profil  
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT, f.eks. datalogi, IT-ingeniør, datamatiker eller lignende. Du har gerne minimum 3 års erfaring som UX-specialist, gerne fra den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus, hvor du har været med til at udvikle komplekse IT-løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til agile metoder. Som person er du en innovativ team-player, der kan omsætte ideer til handling. Du har gode samarbejdsevner og kan interagere professionelt med vore kunder og brugere, og har en analytisk, struktureret tilgang til dit arbejde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du er en god formidler, som aktivt er med til at sætte fælles retning. Du er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.    
 
En særlig arbejdsplads  
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver allokeret til et  team, der netop har brug for dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.  
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så søg ved at klikke på ”Apply”. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på dansk -og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kompetenceleder Ulla Kruse Østerbæk på telefon 61567662 eller IT-arkitekt Jesper Søndergaard Jensen telefon 22502447. Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.  
 
Workplace

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 24-11-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn