Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Systemudvikler til team Rating Data

Vil du have en central rolle i udviklingen af it-løsninger? Er du fremsynet, nytænkende og har gode samarbejdsevner? Og kan du anvende specialistviden og detaljeret teknologisk ekspertise? Så vil jobbet som systemudvikler være noget for dig.  
  
Kan du sikre robuste og effektive IT-løsninger?   
Som systemudvikler hos BEC skal du kunne sætte dig ind i et komplekst systemområde, og selvstændigt løse de opgaver du bliver stillet overfor. Du er med til at sikre robuste og effektive IT-løsninger, der lever op til kundernes krav. I tæt samarbejde med dine kolleger er du med til at udvikle systemer og statiske modeller, der giver forretningsmæssig værdi hos bankerne inden for risikoområdet, herunder rating af kunder.  
 
Dine opgaver bliver bl.a. at:  
  • Udføre analyser, programmering, test, dokumentation og håndtering af changes
  • Undersøge, udføre og afdække behov for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse  
  • Deltagelse i udviklingstiltag og sparring med kolleger rundt omkring i BEC 
Er du analytisk stærk og en god samarbejdspartner?  
Som person er du handlingsorienteret og beslutningsdygtig. Du forstår vigtigheden af at være den gode samarbejdspartner både internt og eksternt. Du ser tendenser og sammenhænge i given information og forstår at analysere numerisk data. Dine evner til at tilpasse dig skiftende omstændigheder er gode.   
  
Vi ser gerne, at du har:  
  • En relevant it-uddannelse fx datamatiker  
  • 3+ års erfaring som udvikler
  • Erfaring med ETL, SQL og evt. kendskab til Erwin, COBOL, SAS eller SAP BusinessObjects
  • En god forståelse for analyse, udvikling, modultest og stabil drift  
Det er en fordel, hvis du også har erfaring fra den finansielle sektor og de agile udviklingsmetoder.   
 
Hvem er vi?  
Du bliver en del af afdelingen Risikostyring, en afdeling med godt 25 medarbejdere. Afdelingen udvikler systemer til kunderne inden for områderne kreditrisiko og markedsrisiko, og vi er ansvarlige for BEC’s statistiske ratingmodeller. Risikostyring er inddelt i tre agile scrumteams, og du vil indgå i ét af de tre teams bestående af ca. ni medarbejdere. I BEC har det enkelte scrumteam beslutningskraften selv, dermed er en løbende videndeling altafgørende for at teamet skal lykkes. Vi arbejder altid i 14-dages sprint på vores projekter, for at kundens behov hele tiden er i fokus.  
  
Kan du se dig selv hos os?  
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 24. september 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anette Rom på telefon 46 76 35 89. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.  
 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 24-09-2017


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn