Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
IT-udvikler til Calypso

Vil du arbejde i et højt profileret område indenfor finanssektoren? BEC leder efter en IT-udvikler, der skal udvikle på vores Capital Markets platform, Calypso.  
 
Kan du udfordre IT-løsninger i et agilt setup?  
Du kommer til at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, under SAFe-konceptet. Det betyder for dig som medarbejder, at du arbejder i et agilt scrum team med opgaver løst i 14 dages sprint. BEC arbejder på den måde, for hele tiden at have fokus på kundens behov, og for at være den bedste rådgiver og sparringspartner ved teknologivalg.  
Som IT-udvikler i BEC får du et udfordrende job. Udvikling foregår primært på systemet Calypso som er Java baseret. Vores opgaver med udvikling handler om at opsætte vores platform, databaser og de integrationer vi etablerer her i BEC og til pengeinstitutterne.  
 
Dine opgaver bliver bl.a., at:  
  • Nytænke hvordan vi implementere nye robuste og effektive løsninger  
  • Nyudvikle tidsvarende hi-end capital markets løsninger
  • Udvikle integrationer til andre systemer på BEC, herunder integrationer til de centrale banksystemer og til ETL og BI tools
  • Forvalte og foretage fejlsøgning ved tekniske fejl, både på platforme, i kode og i konfiguration, samt løse måden vi håndterer fejl og teste rettelserne   
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, i afdelingen for Capital Markets. Vi er 26 ambitiøse kolleger fordelt i tre agile teams, et component team og to funktionelle teams. For alle tre teams gælder det, at vi udvikler og drifter systemet Calypso. Systemet er et af de strategisk vigtigste værktøjer hos BEC’s kunder. Det bruges til registrering og håndtering af Money Market, FX-handler, rentederivater samt til opgørelse af bankernes cross asset positioner. Du kommer til at arbejde med teknologier så som Java J2EE, Eclipse, Mercurial, Junit, Concordian, JBoss EAP, IBM webserver, Microsoft Cluster, Virtualisering, og Docker. 
 
Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø, med frihed og indflydelse i dagligdagen, og hvor du i samarbejde med dine kollegaer, sparrer og udfordrer de eksisterende løsninger. 
 
Din Profil 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT. Som person er du nytænkende, logisk funderet og har en metodisk tilgang til dit arbejde. Du er selvstændig og er vant til at selv drive en opgave fra start til slut. Du er god til at kommunikere både på engelsk og dansk i skrift og tale.              
 
Du kender måske til, eller har forståelse for koblingen mellem mainframe og etdecentralt milljø, og måske har du erfaring med en Capital Markets platform som fx Calypso, Simcorp Dimension, Murex, Kondor+, Summit e.l. Men det er ikke et krav. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så kontakt TimeWork, der står for rekrutteringsprocessen. Ring til Mette Møller Simonsen på mobil: 24 86 46 46 eller send en mail med dit CV til timework@timework.dk - mærket: ”IT-udvikler til Capital Markets”. Vi glæder os til at høre fra dig. 
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn