Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Analytisk studentermedhjælper

Her er studiejobbet til den ambitiøse studerende, der ikke kan vente med at drive sine egne initiativer i en større IT-virksomhed. Er du nysgerrig på, hvordan der i praksis arbejdes med at skabe transparens og sammenhæng mellem økonomi, processer og change opgaver? Vil du være med helt inde i maskinrummet sammen med dygtige eksperter på området?  
 
BEC søger en studentermedhjælper til support af en indledende analyse af potentialet for optimering af processer og produkter. Stillingen løber foreløbig til januar 2018 med mulighed for forlængelse.  
 
Er du praktikeren med sans for struktur? 
Som studentermedhjælper i BEC har du mulighed for at præge og tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du får et studiejob på 10-15 timer ugentligt med egne ansvarsområder som den praktiske partner i et kerneteam i BEC med eksterne rådgivere. Du vil blive allokeret i Roskilde i kerneteamet bestående af fem ambitiøse kolleger, både økonomer og ingeniører med erfaring inden for data og procesoptimering.  
 
Dit primære ansvarsområde bliver at supportere kerneteamet med de administrative og praktiske opgaver i tæt sparring, da forløbet udvikles dynamisk. 
 
Dine arbejdsopgaver bliver fx at: 
  • Arrangere møder i et tæt forløb med dine kolleger
  • Sikre at viden og materiale fra indledende analyse løbende bliver dokumenteret i BEC og i en god struktur
  • Udforme oplæg til intern kommunikation og præsentationer i PowerPoint
  • Administrere projektstyringsopgaver i Excel mv. 
Din profil  
Som person er du nysgerrig, selvstændig og opsøgende. Dine kommunikationsevner er gode, og du har erfaring med databehandling i Excel. Det vigtige er ikke din specifikke uddannelsesretning, men at du har interesse for økonomi og organisation samt har nogle års studieerfaring på en videregående uddannelse. 
 
En særlig arbejdsplads  
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation. BEC er en virksomhed med høj vækst og mange store it-udviklingsopgaver i de kommende år. Samtidig ændres markedsvilkårene for it-løsninger til finansvirksomheder i disse år med et stort pres på at levere hurtigt og til lavest mulige omkostninger.  
 
Kan du se dig selv hos os?   
Så glæder vi os til at få din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Inge Bender Koch, 21 75 66 26. Stillingen er til ansættelse hurtigst muligt, og vi behandler derfor ansøgningerne løbende. 
Workplace
Roskilde

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 


Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn