Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Salesforce Administrator

Har du lyst til at være med til at skabe en fremtidssikret CEM-platform til den danske banksektor -og vil du med på en af de mest interessante udviklingsrejser indenfor IT til den danske banksektor? Sammen med en række af vores medlemsbanker er BEC igang med at opbygge en Customer Engagement Management løsning baseret på Saleforce, som skal implementeres hos et stort udsnit af vore medlemsbanker. Vi arbejder i et multiorganisatorisk set-up, hvor BEC sammen med bankerne udvikler en fælles CEM-systemløsning, der i grænsesnittet mod bankernes kunder kan differentieres og understøtte de enkelte bankers identitet og særlige forretningsbehov.  
 
Vi søger en erfaren Salesforce Administrator, der bliver ansvarlig for at understøtte driften af denne platform. Med reference til Release Manageren og i tæt samarbejde med det nyetablerede Salesforce team, kommer du til at være med til at bygge det nye område op. Vi forventer at gå i produktion med de første løsninger i starten af 2018 og er derfor nu igang med at styrke den fremtidige organisation, der skal understøtte platformen når den kommer i drift. 

Avanceret kundeplatform til innovative banker 
Som Salesforce Administrator i BEC får et udfordrende job, hvor du er med til at skabe de rammer, der skal sikre den fremtidige succes, for de af vores medlemsbanker der anvender CEM-platformen. Du bliver ansvarlig for at etablere, implementere og administrere best practices i forhold til alle processer omkring applikation, sikkerhed mv. Du brænder for at skabe gode og stabile løsninger og har en solid forståelse for Salesforce applikationen og hvordan den via udbygninger og konfigurationer kan understøtte finanssektorens unikke forretningsprocesser og behov. Evnen til at kunne prioritere og overholdele deadlines i forbindelse med løbende leverancer og den senere drift, er en vigtig kvalifikation i forhold til denne rolle.  

Du kommer bl.a. til at arbejde med  
  • Administration af licenser, brugerprofiler, roller og rettigheder
  • Monitorere og sikre optimal brug af platform i bankerne
  • Second level support og uddannelse af Salesforce brugere
  • Identificering og løsning/eskalering af tekniske problemer mv.
  • Opsætning af Salesforce platformen tilpasset de enkelte kunder 
Din profil  
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT, f.eks. datalogi, datamatiker eller lignende. Du har derudover minimum 3 års erfaring med Salesforce eller andre sammenlignelige cloud løsninger. Din erfaring har du formentlig tilegnet dig i den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus. Det er en fordel, hvis du er Salesforcecertificeret og har erfaring med Scrum eller andre agile metoder. Som person er du servicemindet og interagerer professionelt med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Du arbejder godt både selvstændigt og som en del af et team og har en analytisk, struktureret tilgang til dit arbejde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du kommunikerer godt med alle niveauer i en organisation og er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.    

En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af et team, der har brug for netop dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.
 
Søg jobbet 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC´er, så søg ved at klikke på ”Apply”. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på dansk -og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jens Galatius, Udviklingschef på CEM på telefon 26171826 eller Maybrit Lind, Talent Acquisition Manager på telefon 42701705. Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn