Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Test Manager

Har du erfaring med at organisere og styre test af komplekse og forretningskritiske IT-løsninger? Har du lyst til at kvalitetssikre Danmarks Nationalbanks nye, kritiske IT-system baseret på en Linux-platform? Og har du lyst til at komme helt tæt på kunden og deres forretningsprocesser, så er det dig, vi søger. 
 
Forstår du komplekse IT-løsninger, og har du blik for de nye muligheder de giver forretningen? 
Som Test Manager i BEC bliver du en vigtig spiller i afdelingens processer omkring test og kvalitetssikring af nye, spændende IT-løsninger til Danmarks Nationalbank. Du skal være med til at sikre, at de enkelte releases lever op til det aftalte kvalitetsniveau, og sikre en fælles forståelse af kvalitet hos både kunde og i teamet. Du kommer til at få et indgående kendskab til Nationalbankens forretningsprocesser og brug af IT-løsninger samt mulighed for at udvikle dine test- og IT-faglige kundskaber. 
 
Dine opgaver vil bl.a. være at:  
 • Udarbejde teststrategier, testpolitikker og testprocesser for domænet
 • Planlægge relevante tests i teamet, herunder koordinering med eksterne ressourcer  
 • Vælge og implementere testværktøjer på baggrund af relevante testtyper  
 • Anvise relevante work arounds i forbindelse med identificerede fejl og uhensigtsmæssigheder
 • Bistå i optimeringen af anvendelsen af eksisterende IT-løsninger, herunder identificere nye forretningsmuligheder og fremtidige udviklingstiltag
 • Have ansvar for forretningskonfigurationen  
 
Har du vilje og mod på at udfordre dig selv?  
Som person kan du lide at tænke helhedsorienteret og på tværs af forretningen. Du har engagement, fleksibilitet og en positiv indstilling til de konstante forandringer, der er i dit felt. Du sætter gerne barren højt og arbejder med stor energi og høje ambitioner for at nå dine egne, dit teams og BEC’s mål. I en hverdag med mange bolde i luften, evner du at arbejde struktureret og kvalitetsbevidst.  
 
Derudover ser vi gerne, at du har: 
 • En videregående uddannelse (datalogi, ingeniør eller lignende) med relevant videreuddannelse inden for test (ISTQB-certificering)  
 • Erfaring som Test Manager i store og komplekse projekter – og leverancer i et agilt miljø  
 • Erfaring og interesse i en tæt dialog med kunden på forretnings- og procesniveau
 • Erfaring med leverancer af kritiske IT-løsninger, gerne inden for finans  
 • Faglig tyngde til at indgå som sparringspartner med projektlederen omkring test
 • Gerne certificering som Agile Tester eller anden Scrum certificering
 • Gode kommunikationsevner, både i skrift og tale 
En særlig arbejdsplads  
Du bliver en del af området ’Kundeindividuelle løsninger’ i en afdeling som supporterer, drifter og forvalter Danmarks Nationalbanks nye, kritiske IT-systemer baseret på en Linux-platform. Vi arbejder med integrationer, projekter samt daglig drift og forvaltning. Afdelingen er nyoprettet og i sin spæde start i forhold til at opbygge et drift- og produktion setup, hvor implementeringen af nye IT-systemer skal sikre en glidende overgang fra projekt til drift. Vi er 10 ambitiøse kolleger og skal inden for den nærmeste fremtid vækste til op mod 20 medarbejdere. Teamet består af IT-udviklere, driftsfolk og administrative medarbejdere. Samarbejde, støtte og sparring er prioriteret højt i hverdagen, vi tør tale frit om alle emner, og vi ikke er bange for at udfordre hinanden.  
 
Kan du se dig selv hos BEC? 
Så kontakt TimeWork, der står for rekrutteringsprocessen. Ring til Henning Therkelsen på mobil: 28 97 69 22 eller send en mail med dit CV til timework@timework.dk - mærket: ”Test Manager”. Vi glæder os til at høre fra dig. 
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn