Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Configuration Manager

Vil du være med til at præge et helt nyt set-up i BEC? Kan du se dig selv arbejde i en afdeling hvor krav om kvalitet og kommunikation er øverst på dagsordenen? Og har du lyst til at arbejde med kritisk og central betalingsinfrastruktur i den danske finansielle sektor? Så er du BEC’s næste Configuration Manager.  
 
Et udviklingsmiljø baseret på agile principper og metoder   
Teamet omkring Danmarks Nationalbank er et nyetableret område i BEC. Som Configuration Manager er du den daglige samarbejdspartner for teamets driftsleverandør. Sammen skal I planlægge opgaverne for kunden og styre changes i teamet.  BEC har netop introduceret agile principper, som er under implementering i hele organisationen. Vi arbejder i formelle scrum teams med scrum masters og product owners. Området omkring Danmarks Nationalbank er organiseret efter scrum, både når vi skal styre opgaver, og når vi skal håndtere en kompleks driftssituation. På den måde har vi hele tiden fokus på kunden, opgaven og problemløsningen.   
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver fx at:  
 • Have det fulde overblik over releases og version på et givent miljø
 • Udarbejde licens compliance rapporter
 • Sikre patchprocessen, stabil drift og en opdateret serverplatform
 • Være ansvarlig for versionskontrolsystemer, herunder koordinere og vedligeholde overblikket over version og patch i alle miljøer
 • Udarbejde planer, sikrer accept fra kunden og sørger for de bliver gennemført
 • At forberede udkast til release plan til godkendelse på CAB/Service Delivery Board
 • Kommunikation med alle interessenter i forhold til status på alle miljøer og brugen af disse. 
I rollen indgår man i afdelingens vagtordning i forbindelse med support af IT-systemer. Teamet skiftes til at varetage morgen, formiddags og eftermiddagsvagter plus en rådighedsvagt 24 timer.  
 
Din profil   
Du har et kendskab til configuration management og værktøjer som SVN, Git, Gerrit eller Jenkins og erfaring med udvikling og programmering i python, perl, C og C++, Java, C# eller Net. Derudover har du en indgående forståelse for at automatisere tasks og processer.  
 
Vi ser gerne, at du: 
 • Har kendskab til Remedy og infrastruktur  
 • Har arbejdet i et agilt miljø
 • Har erhvervserfaring med brug og drift af IBM WebSphere MQ og IBM WebSphere Message Broker/IIB, JBoss, Jenkins, Opswise og Tomcat på Linux
 • Har certificering i ITIL  
Som person er du god til at strukturere og prioritere i en hverdag med mange bolde i luften. Du er god til at sikre fremdrift og evner samtidig at holde fokus på slutprodukt og kunden. Du er en katalysator for værdiskabende samarbejde, og dine kommunikative evner er stærke både i skrift og tale.  
 
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation i et team sammen med ti ambitiøse kolleger. Teamet skal vækste til op imod 20 medarbejdere, og vi glæder os til at få en masse nye kolleger ombord! Teamet sidder i området for ’Tekniske Kundeløsninger’ et område præget af et højt engagement, hvor der sættes en ære i at gøre alting ud fra den højeste kvalitet. Vi er en blandet flok af IT-udviklere, driftsfolk og administrative medarbejdere, samarbejde, støtte og sparring kolleger iblandt prioriteres højt i hverdagen.  
 
Kan du se dig selv hos BEC? 
Så kontakt TimeWork, der står for rekrutteringsprocessen. Ring til Henning Therkelsen på mobil: 28 97 69 22 eller send en mail med dit CV til timework@timework.dk - mærket: ”Configuration Manager”. Vi glæder os til at høre fra dig. 
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn