Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Scrum- og Kanban Master med flair for koordinering og administration

Vil du være med til at præge et helt nyt set-up i BEC? Kan du se dig selv arbejde i en afdeling, hvor krav om kvalitet og kommunikation er øverst på dagsordenen? Og synes du support og drift af Danmarks Nationalbanks nye kritiske IT-systemer lyder spændende? Så er jobbet noget for dig. 
 
Kan du facilitere fremdrift og forbedringer? 
Teamet omkring Danmarks Nationalbank er et nyetableret område i BEC, og du får mulighed for at være med til at præge teamets retning fra starten og gøre en forskel for en af BEC’s centrale kunder. Din rolle vil spænde bredt lige fra udarbejdelse af rapporter, oplæg for ledelse og interessenter, facilitering af scrum events og den daglige hjælp til teamet med at nå deres mål. I dit daglige arbejde er du generalisten, du skal både koordinere og administrere samt have et tæt samarbejde med teamet, teamets PO og afdelingslederen. 
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver fx at: 
  • Hjælpe teamet med at være selvorganiserede og fjerne udefrakommende forhindringer for opgaveflowet
  • Samarbejde med teamets Product Owner om backlog refinement med opdateringer og justeringer
  • Bidrage med diverse oplæg og præsentationer til ledelse og interessenter
  • Udarbejde rapporter og notater på teamets fremdrift
  • Økonomistyre timeregnskab og udarbejdelse af økonomisk og projektmæssig rapportering
  • Teamet er en del af et kritisk driftsområde, så du skal trives i en hverdag, hvor incidents og major incidents spiller en rolle for dit og teamets arbejdssituation. 
Har du drive og er du den fødte facilitator? 
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mind-set, og du er vant til at skulle agere i og guide et team med fagligt tunge specialister. Du har let ved at opbygge gode relationer og nye bekendtskaber. Som person er du god til at strukturere og prioritere i en hverdag med mange bolde i luften. I pressede situationer og når teamet oplever udfordringer, er du en fast støtte og retningsgiver. 
 
Vi ser gerne, at du: 
  • Har praktisk erfaring med opgaverne som Kanban- og som Scrum Master
  • Har certificeringer indenfor scrum eller ITIL
  • Har erfaring med teknisk drift af IT
  • Har kendskab til DevOps leanprincipper 
Du er god til at drive opgaver og har et godt øje for kvalitet og helheder. Du er en katalysator for værdiskabende samarbejde, og dine kommunikative evner er stærke både i skrift og tale. 
 
Hvem er vi? 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation i et team sammen med ti ambitiøse kolleger. Teamet skal vokse til op imod 20 medarbejdere, og vi glæder os til at få en masse nye kolleger ombord! Teamet sidder i området for ’Tekniske Kundeløsninger’, et område præget af et højt engagement, hvor der sættes en ære i at gøre alting ud fra den højeste kvalitet. Vi er en blandet flok af IT-udviklere, driftsfolk og administrative medarbejdere, hvor samarbejde, støtte og sparring kolleger iblandt prioriteres højt i hverdagen. 
 
Kan du se dig selv hos BEC?  
Så kontakt TimeWork, der står for rekrutteringsprocessen. Ring til Henning Therkelsen på mobil: 28 97 69 22 eller send en mail med dit CV til timework@timework.dk - mærket: ”Configuration Manager”. Vi glæder os til at høre fra dig.  
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn