Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
DevOps-specialist(er) til BEC’s Arkitekturområde

Brænder du for at skabe innovative, tekniske IT-løsninger? Er samarbejde og god kundeservice en naturlig del af dit mindset? Og vil du arbejde med teknologier som Docker, PaaS og Cloud? Så er du måske BEC’s nye DevOps specialist, der skal automatisere og standardisere vores delivery pipeline.   
 
Til at styrke vores ”Development & Operation tooling” team, søger BEC en kompetent og ansvarlig DevOps specialist, der sætter en ære i at levere topkvalitet i alle leverancer. Du får en spændende stilling, hvor en af dine fokusområder bliver at bære DevOpskulturen ind i det daglige arbejde med udvikling og vedligeholdelse af værktøjer, der understøtter DevOps og den agile transformation, som BEC gennemgår. 
 
Vær med til at præge fremtidens digitale IT-løsninger  
Som DevOps specialist i BEC får du et udfordrende job, hvor du deltager i alle aspekter indenfor såvel IT-arkitektur, som IT-udvikling og implementering. I rollen som professionel rådgiver og sparringspartner er du med til at udtænke innovative tekniske IT-løsninger, der med fokus på IT-arkitektur og teknologi understøtter kundens behov.  
Du tager målrettet ejerskab af DevOps for at sikre realiseringen af de forretningsmæssige gevinster på såvel kort som langt sigt. Du er med til at sikre, at BEC’s udviklingsorganisation arbejder med en tidssvarende og effektiv platform, der fordrer transparens i hele software-livscyklussen. Du bliver en del af et team, der har systemejerskabet af BEC’s samlede udviklingsplatform og tilhørende støtteværktøjer. Du arbejder med udvidelse og optimering af denne, således at vi kan stille en konsistent, effektiv og moderne platform til rådighed for udviklingsorganisationen i hele applikationens- og softwarens livscyklus.  
 
Du kommer bl.a. til at arbejde med 
  • Application Lifecycle Management
  • Confluence, FishEye, Jira, Jira ServiceDesk
  • Continuos Integration/ Delivery
  • Gradle/Maven, Jenkins
  • Source Control Management
  • Mercurial, Git
  • Udviklings platform: Eclipse, IDz, PDE, STS, VSCode
 
Din hverdag foregår i et agilt set-up inspireret af SAFe modellen, og du får lov til at bringe dit talent i spil i et veletableret full-service IT-hus, hvor du er med til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor. Vi klæder dig på fra starten og sørger for, at du får de nødvendige værktøjer, uddannelse og faglige sparring for at kunne realisere vores mål. 
 
Din profil   
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT - fx datalogi, IT-ingeniør, datamatiker eller lignende. Vi forventer, du har praktisk erfaring indenfor for et eller flere af udviklingsværktøjerne ALM, CI/CD, SCM. Ord som Collaboration tooling, Containere, Issue Tracking, PaaS, Pipelines, Pull requests og SourceCode Analysis er ikke fremmede for dig. Har du erfaring fra den finansielle sektor eller et større konsulenthus, hvor du har implementeret lignende, er det kun et plus. 
Som person er du innovativ, god til at omsætte ideer til handling og sætte fælles retning. Du er i stand til at have mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Du drives af at tilegne dig ny viden indenfor en bred palette af produkter og teknologier. Du har gode samarbejdsevner og kan interagere professionelt med vores kunder og brugere, og du er god til at sætte dig ind i deres behov ved en analytisk og struktureret tilgang. Endelig er du flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.    
 
En særlig arbejdsplads  
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af et team, der har brug for netop dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor du, som medarbejder, har mulighed for at netværke med kolleger udenfor de vante rammer.  
 
Kan du se dig selv hos BEC? 
Så kontakt TimeWork der står for rekrutteringsprocessen. Ring til Mette Møller Simonsen på mobil: 24 86 46 46 eller send en mail med dit CV til timework@timework.dk - mærket: ”DevOps specialist(er)”. Vi glæder os til at høre fra dig.  
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn