Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Contract manager

Vil du være med til at løfte BEC’s leverandørstyrings-aktiviteter til et højere niveau, og har du kommerciel og forretningsmæssig tæft – og ikke mindst evne og lyst til at gøre en forskel? Så er du måske BEC’s nye contract manager. 
 
Vil du være det centrale bindeled ud mod det decentrale aftaleejerskab? 
Som contract manager hos Jura & Leverandørstyring i BEC er du et centralt bindeled mellem BEC’s leverandørstyrings-setup og alle dedecentrale aftaleejere i de enkelte forretningsområder i BEC 
  
Du indgår som en vigtig spiller i indkøbsprocessen og medvirker til, at BEC’s aftaler får et optimalt juridisk og kommercielt indhold, og at eventuelle risici mindskes bedst muligt. Som contract manager er du den vigtige støttefunktion for aftaleejerne i forbindelse med leverandøraftalernes løbende forvaltning. Du hjælper med at anvende og fortolke aftalernes vilkår, for at sikre en optimal udnyttelse af BEC’s kontrakter.  
 
Leverandørstyring i BEC er en etableret disciplin. Vi oplever hele tiden, at kompleksiteten i BEC’s aftaler øges, og antallet af leverandøraftaler stiger. Derfor har vi brug for flere ambitiøse kræfter til vores team. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være: 
 • I forbindelse med nye indkøb og genforhandlinger at sikre og forhandle optimale kommercielle og juridiske betingelser
 • At understøtte BEC’s indkøbsproces, herunder om nødvendigt at overtage procesledelsen efter nærmere aftale med aftaleejer
 • At administrere BEC’s aftaler i vores ”contract management-system” ved bl.a. at sikre opfølgning på opsigelsesfrister, prismekanismer, nødvendige rapporteringer mv.  
 • Sammen med aftaleejer at håndtere ”license management”-opgaver som fx license-optællinger og håndtere leverandørers software audits
 • Indgå i dialogen med leverandører på ad hoc basis, herunder sammen med aftaleejer at deltage i eventuelle governanceforaer for leverandører
 • Deltage i BEC’s interne leverandørfora, hvor Jura & Leverandørstyring og de respektive aftaleejere løbende planlægger og evaluerer BEC’s leverandørstyringsaktiviteter  
Har du faglig stolthed, drive, og vil du gøre en forskel? 
Som person trives du med at tage ansvar for beslutninger – i tæt dialog medrelevante stakeholders. Du er faglig stolt, har et højt drive, er selvmotiverende, effektiv, analytisk og struktureret – og vil gerne gøre en forskel for at opnå de bedste resultater for BEC. Du nyder at møde udfordringer og have en afvekslende og travl hverdag, hvor du arbejder både selvstændigt og i et team. Du følger dine opgaver til dørs og har et skarpt øje for detaljen. Du skaber gode relationer og respektfulde samarbejder med dine kolleger i BEC både ved at kommunikere med gennemslagskraft og høj troværdighed.  
 
Derudover lægger vi vægt på, at du:  
 • Er Cand.merc.(jur.) eller har anden erhvervsfaglig uddannelse
 • Har erfaring inden for IT og IT-kontrakter
 • Har god forretningsmæssig og kommerciel forståelse
 • Har erfaring med at forhandle
 • Er vant til at samarbejde med forskellige interessenter på forskellige niveauer i en organisation
 • Har gode formuleringsevner på dansk og engelsk – såvel mundtligt som på skrift 
Erfaring med contract management foretrækkes, men afgørende er, at du besidder de rette personlige kompetencer og har flair for at lære og vilje til at udvikle dig.  
 
Hvem er vi? 
I Jura & Leverandørstyring er vi tre advokater, en forhandlingschef og en contract manager. Vi arbejder tæt sammen men er i det daglige etableret i 2 teams, hvor du som contract manager primært vil indgå i vores Leverandørstyringsteam. 
 
Vores hverdag er præget af humor og en uformel tilgang til hinanden – og vores værdigrundlag er ansvarlighed, ordentlighed og høje standarder på vegne af BEC. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC’er, så ser vi frem til at modtage dit CV og din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Advokat Malene Buchholt Cederlund på mobil 20 29 74 59. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.   
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn