Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Contract management assistent

Vil du være med til at løfte BEC’s leverandørstyrings-aktiviteter til et højere niveau, og har du evne og lyst til at gøre en forskel? Så er det dig, vi søger. 
 
Vil du være Jura & Leverandørstyrings mest centrale medarbejder? 
Som contract management assistent hos Jura & Leverandørstyring er du en central og vigtig spiller i teamet, hvor du bistår med support til teamets øvrige medarbejdere i deres arbejdsopgaver.  
 
Dine opgaver vil primært være i afdelingens Leverandørstyringsteam, som for tiden oplever stor stigning i opgaver og kompleksitet. Derfor har vi brug for ekstra kræfter. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være, at: 
 
  • Deltage i implementering af et nyt contract management-system, herunder overflytning af leverandøraftaler fra det eksisterende system
  • Administrere BEC’s aftaler i contract management-systemet, herunder indlæggelse af nye aftaler, relevant aftaleregistrering og evt. også bistå ifm. senere opfølgning over for opsigelsesfrister, prismekanismer, nødvendige rapporteringer mv.
  • Mødeorganisering/-indkaldelser, herunder særligt til BEC’s interne leverandørfora, hvor Jura & Leverandørstyring og de respektive aftaleejere løbende planlægger og evaluerer BEC’s leverandørstyringsaktiviteter.
  • Vedligeholdelse af afdelingens arbejdsbeskrivelser og udvalgte BEC politikker
  • Sagsarkivering og andet forefaldende administrativt arbejde
  • Bistå i øvrigt hvor du kan – afhængig af dine kompetencer og udvikling. 
 
Er du struktureret, ansvarlig og effektiv? 
Som person har du et højt drive, er effektiv og struktureret – og vil gerne medvirke til at gøre en forskel for at opnå de bedste resultater for BEC. Du følger opgaver til dørs og har et respektfuldt samarbejde med dine øvrige kolleger i BEC. Du løser dine opgaver med engagement – store som små.   
 
Derudover lægger vi vægt på, at du:  
  • Har erfaring fra tidligere job som sekretær, PA, assistent eller lignende
  • Er omgængelig og serviceminded
  • Har gode formuleringsevner – gode engelskkundskaber, herunder kontraktengelsk  
  • Erfaring med Microsoft Excel, gerne Sharepoint (site håndtering) og Powerpoint 
Vi har ingen krav til din uddannelsesmæssige baggrund – det afgørende er din erfaring kombineret med personlige egenskaber. 
 
Erfaring fra den finansielle sektor og/eller IT-branchen er en fordel, men afgørende er, at du besidder de rette personlige kompetencer og har flair for at lære og vilje til at udvikle dig.  
 
Hvem er vi? 
I Jura & Leverandørstyring er vi tre advokater, en forhandlingschef og en (snart to) contract managers. Vi arbejder tæt sammen, men er i det daglige etableret i 2 teams, hvor du som contract management assistent primært vil indgå i vores Leverandørstyringsteam. 
 
Vores hverdag er præget af et højt tempo, humor og en uformelomgangstone– og vores værdigrundlag er ansvarlighed, ordentlighed og høje standarder på vegne af BEC. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC’er, så ser vi frem til at modtage dit CV og din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Advokat Malene Buchholt Cederlund på mobil 20 29 74 59. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt og senest d. 23. november 2017.    
Workplace
Roskilde


Søk på stillingen

Søknadsfrist: 23-11-2017Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn