Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.
Scrum master til værdipapirområdet i Herning

Vil du være med til at præge den agile transformation i BEC, og er du i stand til at lede retningen mod et high performing team? BEC søger en scrum master, der vil arbejde med IT-løsninger inden for værdipapirområdet. 
 
Kan du facilitere fremdrift og forbedringer? 
Som scrum master hos BEC bliver du ansvarlig for, at teamet følger processer og standarder for ”good practice” i forhold til scrum i SAFe. Din rolle vil spænde bredt lige fra facilitering af scrum events, understøtte igangværende forandringer til en hjælp til teamet med at nå deres mål. I dit daglige arbejde er du generalisten, du skal både koordinere og administrere samt have et tæt samarbejde med teamet, teamets product owner og afdelingslederen. Sammen med teamets product owner bidrager du til den løbende planlægning, og i samarbejde med afdelingslederen, er du med til at sikre den rette sammensætning af ressourcer og kompetencer i teamet.    
 
Dine opgaver bliver bl.a. at: 
 • Facilitere og optimere teamets agile events
 • Forberede og motivere teamet ved deltagelse i skalerede events på ART-niveau
 • Understøtte vidensdeling i teamet ved at etablere et miljø med løbende feedback og anerkendelse, herunder sikre feedback på adfærd, performance, potentialer og udfordringer
 • Tage del i BEC’s overordnede implementering af SAFe-rammeværket
 • Undervise og coache teamet i agile arbejdsmetoder, for dermed at forøge teamets agile modenhed
 • Lede teamet i arbejdet med vedvarende forbedringer og i retningen mod at blive et high performing team
 • Samarbejde med det enkle teammedlems personaleleder om individuel kompetenceudvikling og motivation 
Har du drive og er du den fødte facilitator?  
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mind-set, og du er vant til at skulle agere i og guide et team med fagligt tunge specialister. Du har let ved at opbygge gode relationer og nye bekendtskaber. Som person er du god til at strukturere og prioritere i en hverdag med mange bolde i luften. I pressede situationer og når teamet oplever udfordringer, er du en fast støtte og retningsgiver.  
  
Vi ser gerne, at du: 
 • Har praktisk erfaring med de agile udviklingsmetoder og opgaverne som scrum master
 • Har certificeringer indenfor scrum, agile og SAFe
 • Evner til at identificere, imødegå, håndtere og fjerne forhindringer
 • Motiveres i arbejdet med at skabe resultater og rykke mennesker
 • Har en uddannelse inden for IT eller bank 
Du er god til at drive opgaver og har et godt øje for kvalitet og helheder. Du er en katalysator for det værdiskabende samarbejde, og dine kommunikationsfærdigheder er stærke både i skrift og tale.  
       
En særlig arbejdsplads 
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, du bliver allokeret i området for sikkerheder og aktiver i Herning, i et scrum team bestående af ni medarbejdere og en product owner. Teamet er forankret i et forretningsområde med ansvar for lån og kredit- processer, herunder aktiver, sikkerheder og anvendelse af ejendomsoplysninger hos pengeinstitutterne. Den agile rejse er i sin spæde start, og du har derfor rig mulighed for at være med til at præge den agile transformation på BEC og løfte den agile modenhed i teamet. 
 
Kan du se dig selv hos os? 
Så glæder vi os til at få dit CV og din ansøgning senest den 30. november 2017 – og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Jespersen på telefon 96 26 68 65. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.  
Workplace
Herning


Søk på stillingen

Søknadsfrist: 30-11-2017Spørsmål om stillingen
 
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  LinkedIn