DFUNK picture

DFUNK søger praktikanter til efteråret 2024

Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for unge, der er flygtet til Danmark? Har du lyst til at arbejde i en ungdomsorganisation, der engagerer frivillige i hele landet? Så kom i praktik i DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom i efteråret 2024. 
 

NB! Language requirement: As all our communication is in Danish, you must be able to write and speak in Danish to be considered for this position. Applications in other languages will not be considered.

 

Vi tilbyder: 

 • Selvstændige og alsidige arbejdsopgaver. 
 • Gode muligheder for at sætte dit aftryk og udvikle nye kompetencer. 
 • Praktisk erfaring fra NGO-branchen, som kan bringe dig tættere på drømmejobbet. 
 • Meningsfuldt og motiverende arbejde i et ungt, sjovt og socialt miljø. 

  

Stillinger i efteråret 2024: 

Vi søger praktikanter til vores forskellige projekter. Skriv tydeligt i din ansøgning, hvilken stilling du søger. Hvis du kan se dig selv i flere af stillingerne, må du meget gerne notere dette. 
 

 • Lokale Fællesskaber: DFUNK’s ældste og største projekt, som hvert år engagerer tusindvis af unge med og uden flugterfaringer gennem mad- og sportsfællesskaber i hele landet. Vi oplever en stor efterspørgsel på vores fællesskaber, og vi søger derfor to praktikanter, som vil være med til at løfte projektet til nye højder og udbrede vores aktiviteter til nye byer, afvikle nationale events og opkvalificere vores frivillige.  
   
 • Stemmer ud af boksen: Stemmer ud af boksen engagerer unge med flugterfaringer, der skal gennem et meningsdanner-forløb i DFUNK og får kreative værktøjer og redskaber til at udtrykke deres meninger, holdninger og udtryk på egne præmisser. I efteråret søger vi to praktikanter, som blandt andet skal være med til løfte vores deltagelse på Ungdommens Folkemøde og være med til at udforme udstillinger sammen med de unge.
   
 • Fremtidsveje: Fremtidsveje er DFUNK’s uddannelses- og jobrettede projekt, der i samarbejde med arbejdsgivende virksomheder, kommuner og andre aktører støtter unge med flugterfaringer i at arbejde sig hen mod deres drømme og ambitioner for fremtiden. I efteråret søger vi to praktikanter, som blandet andet får mulighed for at sætte deres aftryk på vores landsdækkende Makker-par-indsats og udvikle og facilitere vores uddannelses- og jobmesse Fremtidsakademi.

Vi forestiller os, at: 

 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • Du er opsøgende, initiativrig og glad for at indgå i ungefællesskaber. 
 • Du interesserer dig for projektledelse, frivilligkoordinering og har lyst til at få erfaring med at facilitere workshops og afvikle events. 
 • Du har mod på løbende evaluering og kvalitetssikring af vores aktiviteter. 
   

Periode og arbejdstid: 

Praktikforløbene forventes at strække sig fra august til januar. Arbejdstiderne er i udgangspunktet 30-37 timer ugentligt, og vi forventer, at du er fleksibel ift. weekend- og aftenarbejde. Vi er fleksible mht. tilrettelæggelse af arbejdet, så det hænger sammen med dit studie· Hvis du er den perfekte kandidat til praktikstillingen, kan vi også imødekomme et lavere timetal, så vi opfordrer dig til at søge uanset. Vi tilbyder desværre ikke løn under praktikken.    

Din arbejdsplads vil være på vores sekretariat i København på Hejrevej 26 2. sal, 2400 København NV. 
 

Søg stillingen: 

Send en kortfattet ansøgning og CV. Søger du flere praktikantstillinger bedes du blot sende én samlet ansøgning og notere, hvilke du søger. Vi indkalder løbende til samtaler.  
 

Spørgsmål: 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige stillinger:  

 • Kontakt Nabila Taha på nabila@dfunk.dk eller på 25119312 for mere info om Lokale Fællesskaber. 
 • Kontakt Olivia Lincoln på olivia@dfunk.dk eller på 26233393 for mere info om Stemmer ud af boksen. 
 • Kontakt Gizem Cicek på gizem@dfunk.dk eller på 60268106 for mere info om Fremtidsveje.   
   

Om DFUNK
  

I DFUNK skaber vi sociale, faglige og udviklende fællesskaber for unge i hele Danmark. Vi tror på, at alle har ret til et værdigt og trygt liv – uanset juridisk opholdsgrundlag. Vores engagerede frivillige er en grundsten i organisationen, og de har en bærende rolle i alle aspekter af vores arbejde, der kommer til udtryk ved aktiviteter over hele landet.  
 

DFUNK ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. 

Vi lægger ikke vægt på erhverserfaring, selvom det fremgår af ansøgningsskabelonen.
DRC’s evne til at sikre beskyttelse og assistance til flygtninge, internt fordrevne og interessenter afhænger af vores ansattes evne til at opretholde og promovere de højeste standarder af etisk og professionel adfærd i relation til DRC’s værdier og adfærdskodeks, inklusiv beskyttelse imod seksuel udnyttelse, misbrug og chikane. DRC udfører et omfattende og grundigt baggrundstjek som del af rekrutteringsprocessen. Besøg drc.ngo for at læse mere om hvad vi gør for at sikre robuste beskyttelsesmekanismer.

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med at søge online, kan du kontakte vores support på drc.ngo/about-us/job-and-career/support-for-job-seekers.


DRC Dansk Flygtningehjælp er en arbejdsgiver med lige muligheder for alle. Vi stræber efter at skabe et inkluderende og positivt arbejdsmiljø baseret på gensidig respekt for alle medarbejdere. Alle ansøgere tages i betragtning til ansættelse uden hensyntagen til race, alder, handicap, etnisk tilhørsforhold, nationalitet, religion, kønsidentitet, seksuel orientering, civilstand eller andre faktorer. Hos DRC hylder vi mangfoldighed og værdsætter vores medarbejdere for de mennesker, de er, og for deres unikke kompetencer, baggrunde og perspektiver. Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at ansøge!SEND ANSØGNING


Ansøgningsfrist:
31-05-2024

Arbejdssted:
København

Afdeling:
DFUNK

Website:
drc.ngo


OM DRC INTEGRATION

DRC Dansk Flygtningehjælp hjælper flygtninge og internt fordrevne overalt i verden: Vi giver akut nødhjælp, kæmper for deres rettigheder og styrker deres fremtidsmuligheder. DRC Dansk Flygtningehjælp blev stiftet i Danmark i 1956 og er i dag en international humanitær organisation med flere end 7000 medarbejdere og over 7000 frivillige. Vores vision er et værdigt liv for alle på flugt.

DRC Integration samler alle vores integrationsydelser inden for børn, familier, beskæftigelse, udvikling, vidensformidling og de frivillige i Danmark. Vi er dedikerede til at levere effektive og dokumenterede løsninger til flygtninge og etniske minoriteter og har det mest komplette ekspert-katalog af integrationsydelser. Vi samarbejder med kommuner og andre offentlige myndigheder, virksomheder, fonde og civilsamfundet om beskæftigelse samt børn, unge og familiers trivsel.