Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Sykepleier - 80% - 100% stilling

Om stillingen

Søknadsfrist: 02.07.2017
Stillingsprosent:80% - 100%
Type stilling: Fast
Arbeidstid: Turnus
Arbeidssted: Hjemmebaserte tjenester, distrikt Sør
Antall stillinger: 1
Ledig fra: 01.09.2017
Varighet:Kontakt

Lise Marit Bjørnereim 
Avdelingssykepleier
64962575
 
 
 

Søk på stillingen
Vil du jobbe i vekstkommunen Ås?
Kommunen er i sterk vekst noe som gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan derfor by på spennende og utviklende oppgaver. Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som tar ansvar og bidrar i løsningen av kommunens oppgaver.

Kvalifikasjoner:
Norsk autorisasjon som sykepleier
Førerkort klasse B
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Det er ønskelig med videreutdanning innen rehabilitering, intensiv, onkologi, geriatri eller annen relevant yrkeserfaring


Opplysninger om arbeidssted og stilling:

Hjemmebaserte tjenester består av distrikt nord og distrikt sør, samt en avdeling for brukerstyrte personlige assistenter, kreftkoordinator og fagsykepleier. Vi arbeider for at brukere og pasienter skal motta tilbud hvor trygghet, respekt, verdighet og kompetanse oppleves gjennom tjenestene vi yter.

Hjemmebaserte tjenester, distrikt Sør ønsker å styrke sin kompetanse og søker etter sykepleiere i 80% - 100% fast stilling. Stillingen er i todelt turnus og med arbeid hver tredje helg.

Den vi ansetter, må legge frem tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi ønsker deg som:

  • Er faglig engasjert
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Har gode samarbeidsevner
  • Kan jobbe selvstendig, strukturert og målrettet
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt


Hos oss får du:

  • Muligheten til å arbeide i en kommune med stort samfunnsansvar
  • Faglig utvikling
  • Lønn i henhold til tariffavtale og Ås kommunes lokale lønnspolitikk, bl.a. med tillegg for utvidet kompetanse og ansvar for enkelte stillinger    
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet gruppelivs- og fritidsforsikring

Ås kommune er en IA- virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet.

Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.

Ås kommune har 1450 medarbeidere som arbeider sammen for å levere gode tjenester og bidra til å utvikle et godt lokalsamfunn. Kommunen har ca. 19.000 innbyggere, og har størst forventet folkevekst med om lag 60 % fram mot 2040.Vi er vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og ligger sentralt i Follo, nær hovedstaden.