Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Avlaster for gutt på 5 år.

Om stillingen

Søknadsfrist: 30.09.2017
Stillingsprosent:
Type stilling: Fast
Arbeidstid: Turnus
Arbeidssted:
Antall stillinger: 1
Ledig fra: 02.10.2017
Varighet:Kontakt

Kari Orsal Vigstad 
Enhetleder
64 96 22 91
 
 
 

Søk på stillingen
Vil du jobbe i vekstkommunen Ås?
Kommunen er i sterk vekst noe som gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan derfor by på spennende og utviklende oppgaver. Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som tar ansvar og bidrar i løsningen av kommunens oppgaver.

Morsom og lærerik jobb som avlaster for gutt på 5 år.

Vår faste avlaster måtte dessverre slutte pga helseproblemer og vi søker derfor ny avlaster/assistent for fysisk funksjonshemmet gutt. Han har CP(Cerebral parese) noe som tilsier store vansker med motorikken. Kroppen gjør ikke det hodet vil. Han har et begrenset talespråk og bruker et nettbrett med symboler som sin stemme.
Dette er en veldig hyggelig gutt å jobbe med. Han er lett å glede, nysgjerrig og liker å tulle. Han er sosial og utadvent, er veldig glad i musikk og liker blant annet å sykle, svømme, huske og å være med på turer.

Arbeidsoppgaver:
Avlastningen foregår i foreldrenes hjem 22 timer pr mnd. For tiden utgjør dette 3 timer på torsdag etter barnehagen, samt et par helgedager i måneden.
Jobben er ansvarsfull og variert. Arbeidsoppgavene vil primært være å følge opp barnets daglige aktiviteter og treningsopplegg, samt å jobbe med databasert kommunikasjon.

Personlige egenskaper:

Du må være omsorgsfull og kreativ, engasjert og tålmodig, leken og ha godt med overskudd. Det er også viktig å kunne vise og gi trygghet og stabilitet.
Du må synes det er gøy å lære og lære bort – og ha lyst på en litt annerledes jobb med mulighet for personlig utvikling.
Det er en jobb hvor du vil jobbe tett på familien, så kjemien må stemme. Du må være sosial og kunne by på deg selv.


Ønskede kvalifikasjoner:

Det kreves ingen formell utdannelse, men det er en fordel om du er kjent med funksjonshemmede barns behov. Du må være oppriktig interessert i, og kunne ha det gøy sammen med barn.
Du må kunne jobbe selvstendig og kommunisere godt. 
Du må ha grunnleggende datakunnskaper og interesse for digitale hjelpemidler.
Det kreves svært gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.
Du må ha sertifikat klasse B og disponere egen bil.
Du må kunne svømme.
Den vi ansetter, må legge frem tilfredsstillende politiattest.

Vi tilbyr:
Lønn som assistent etter ansiennitet i henhold til tariffavtale. God pensjon- og forsikringsordning.

Ås kommune er en IA- virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet.

Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.    
Kvalifikasjoner:

   


   

Ås kommune har 1450 medarbeidere som arbeider sammen for å levere gode tjenester og bidra til å utvikle et godt lokalsamfunn. Kommunen har ca. 19.000 innbyggere, og har størst forventet folkevekst med om lag 60 % fram mot 2040.Vi er vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og ligger sentralt i Follo, nær hovedstaden.