Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Fagarbeider/arbeider

Om stillingen

Søknadsfrist: 24.11.2017
Stillingsprosent:100
Type stilling: Fast
Arbeidstid: Dagtid
Arbeidssted: VAR-enheten
Antall stillinger: 1
Ledig fra: Fra dags dato
Varighet: FastKontakt

Thor Ivar Westad 
95939741
 
 
 

Søk på stillingen
Vil du jobbe i vekstkommunen Ås?
Kommunen er i sterk vekst noe som gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan derfor by på spennende og utviklende oppgaver. Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som tar ansvar og bidrar i løsningen av kommunens oppgaver.
Kvalifikasjoner:
  • Førerkort klasse BE
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

I tillegg er det ønskelig med følgende kvalifikasjoner:
  • Kompetanse på og erfaring med drift av kommunaltekniske anlegg
  • ADK-sertifikat 
  • Erfaring med ledningskart/tegninger

Opplysninger om arbeidssted og stilling:

Stillingens hovedoppgaver omfatter drift og vedlikehold av kommunens vann- og avløpsanlegg.  Den som blir ansatt kan bli med i kommunens vaktordning for vann og avløp mot særskilt godtgjørelse.  I perioder må det påregnes noe arbeid utover ordinær arbeidstid. Stillingen er fast i 100 %.

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt, spesielt egenskaper som selvstendighet, samarbeidsvilje, engasjement og nøyaktighet.
 
Stillingen inngår i Ås kommunes enhet for vann, avløp og renovasjon som består av 8 stillinger i administrasjonen og 6 stillinger i drift ute. 
 
Vi kan tilby:
  • Muligheten til å arbeide i en kommune med stort samfunnsansvar
  • Faglig utvikling
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet gruppelivs- og fritidsforsikring
  • Et godt og uformelt arbeidsmiljø
  • Lønn i henhold til tariffavtale og Ås kommunes lokale lønnspolitikk, bl.a. med tillegg for utvidet kompetanse og ansvar for enkelte stillinger

Ås kommune er en IA- virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet.

Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.

Ås kommune har 1450 medarbeidere som arbeider sammen for å levere gode tjenester og bidra til å utvikle et godt lokalsamfunn. Kommunen har ca. 20.000 innbyggere, og har størst forventet folkevekst med om lag 60 % fram mot 2040.Vi er vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og ligger sentralt i Follo, nær hovedstaden.