Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Sykepleiere på natt - 50% til 80% faste stillinger

Om stillingen

Søknadsfrist: 04.12.2017
Stillingsprosent:50% - 80%
Type stilling: Fast
Arbeidstid: Natt
Arbeidssted: Ås demenssenter
Antall stillinger: 2
Ledig fra: Fra dags dato
Varighet:Kontakt

Karin Sikveland 
avdelingsleder, Ås demensomsorg
474 66 734
 
 
 

Søk på stillingen
Vil du jobbe i vekstkommunen Ås?
Kommunen er i sterk vekst noe som gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan derfor by på spennende og utviklende oppgaver. Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som tar ansvar og bidrar i løsningen av kommunens oppgaver.

Kvalifikasjoner:
Norsk autorisasjon som sykepleier
Kunnskap og klinisk erfaring fra arbeid med personer med demens, gjerne videreutdanning i demens/psykiatri
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Opplysninger om arbeidssted og stilling:
Demensomsorgen i Ås kommune består i dag av; skjermet enhet med 36 plasser, organisert i enheter med 6 pasienter. Forsterket skjermet enhet med 4 plasser. Dagavdeling for personer med demens, 12 plasser. Demenskoordinator og hukommelsesteam.

Vi arbeider for at pasienter og pårørende i demensomsorgen skal motta et tilbud hvor trygghet, respekt, verdighet og kompetanse oppleves gjennom tjenestene vi yter.

Demensomsorgen ønsker å styrke sin kompetanse og søker etter ansvarsfulle sykepleiere på natt i 50% - 80% faste stillinger. Stillingene er i natt turnus og med arbeid hver tredje helg.

Den vi ansetter, må legge frem tilfredsstillende politiattest før tiltredelse. 

Vi ønsker deg som:   

 • Er faglig engasjert og har kvalitet i fokus
 • Er fleksibel og løsningsorientert
 • Har gode samarbeidsevner
 • Kan jobbe selvstendig, strukturert og målrettet
 • Har erfaring fra arbeid med personer med demens
 • Er tålmodig og trygg i en krevende arbeidssituasjon
 • Personlig egnethet vil bli vektlagtHos oss får du:

 • En faglig utfordrende hverdag i et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere som arbeider for at kommunens demensomsorg skal være et godt sted å være for pasienter og personale. Aktiv deltagelse i en prosess med kontinuerlig fokus på kompetanse og kvalitetsutvikling.
 • Muligheten til å arbeide i en kommune med stort samfunnsansvar
 • Faglig utvikling
 • Ås kommune har gode muligheter for relevant videre- og etterutdanning
 • Lønn i henhold til tariffavtale og Ås kommunes lokale lønnspolitikk, bl.a. med tillegg for utvidet kompetanse og ansvar for enkelte stillinger
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet gruppelivs- og fritidsforsikring


Ås kommune er en IA- virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet.

Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.

Ås kommune har 1450 medarbeidere som arbeider sammen for å levere gode tjenester og bidra til å utvikle et godt lokalsamfunn. Kommunen har ca. 20.000 innbyggere, og har størst forventet folkevekst med om lag 60 % fram mot 2040.Vi er vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og ligger sentralt i Follo, nær hovedstaden.