Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Tilkallingsvikarer - Sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter

Om stillingen

Søknadsfrist: 31.12.2018
Stillingsprosent:
Type stilling:
Arbeidstid: Turnus
Arbeidssted: Moer sykehjem
Antall stillinger:
Ledig fra:
Varighet:Kontakt

 
 
 
 

Søk på stillingen
Vil du jobbe i vekstkommunen Ås?
Kommunen er i sterk vekst noe som gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan derfor by på spennende og utviklende oppgaver. Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som tar ansvar og bidrar i løsningen av kommunens oppgaver.

Kvalifikasjoner:
Sykepleiere og helsefagarbeidere må ha godkjent norsk autorisasjon
Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig


Opplysninger om arbeidssted og stilling:
Moer sykehjem er et moderne sykehjem med flotte fasiliteter og mange dyktige medarbeidere. Vi har et godt arbeidsmiljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. Sykehjemmet består av 4 avdelinger, 3 langtidsavdelinger og 1 korttidsavdeling. Vi arbeider for at pasienter og pårørende skal motta et tilbud hvor trygghet, respekt, verdighet og kompetanse oppleves gjennom tjenestene vi yter. 

Moer sykehjem er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige og engasjerte sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter. Selv om vi har et stabilt personale, vil det likevel være et jevnt behov for nye vikarer som kan tilkalles ved behov. 

Din søknad blir liggende i vår database frem til 31.12.2018, dersom du fortsatt er interessert i å være tilkallingsvikar må du søke på nytt i 2019. Din søknad vil bli behandlet fortløpende ved behov og du vil bli kontaktet dersom det skulle bli aktuelt. 
Du ønskes også velkommen til å søke på utlyste stillinger via vår hjemmeside - www.as.kommune.no/ledige-stillinger.no

   

Vi ønsker deg som:

 • Liker å arbeide med eldre
 • Har erfaring fra tilsvarende arbeid
 • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner 
 • Kan arbeide selvstendig, strukturert og målrettet
 • Har godt humør og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Hos oss får du:

 • Muligheten til å arbeide i en kommune med stort samfunnsansvar
 • Faglig utvikling
 • Lønn i henhold til tariffavtale og Ås kommunes lokale lønnspolitikk, bl.a. med tillegg for utvidet kompetanse og ansvar for enkelte stillinger
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet gruppelivs- og fritidsforsikring

Den vi ansetter, må legge frem tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Ås kommune er en IA- virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet.

Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.


Ås kommune har 1450 medarbeidere som arbeider sammen for å levere gode tjenester og bidra til å utvikle et godt lokalsamfunn. Kommunen har ca. 20.000 innbyggere, og har størst forventet folkevekst med om lag 60 % fram mot 2040.Vi er vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og ligger sentralt i Follo, nær hovedstaden.