Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Praktikant til digital design og udvikling
Brænder du for digital design, udvikling og og markedsføring? Og vil du gerne udfordres med mange forskelligartede opgaver? Så kan et praktikforløb i foråret 2018 hos Teknologisk Institut i Aarhus give dig både erfaring og ansvar. Vi tilbyder en spændende praktik med rig mulighed for at få fingrene godt og grundigt ned i maskinrummet på en stor og innovativ arbejdsplads. 
 
Hvem er vi?  
Som praktikant hos Teknologisk Institut vil du primært være tilknyttet projektet ”Simplimize”, som er tilknyttet vores Center for Idé & Vækst. Simplimize er en metode til at forenkle produktions- og fremstillingsvirksomheders produktprogrammer. En effektiv metode, der reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere forretninger til vækst og indtjening. 
 
Dine arbejdsopgaver 
I dit praktikforløb som digital udvikler hos Teknologisk Institut får du lov til at afprøve dine evner inden for design og opsætning af hjemmesider i WordPress, kode snedige løsninger i PHP, optimere landingpages og hjælpe med kampagner på diverse online platforme. Derudover vil du være med til at idéudvikle markedsføringen af brandet Simplimize og den visuelle identitet samt sikre sammenhæng på tværs af digitale kanaler. Hos os får du stor medbestemmelse over dine arbejdsopgaver, og hvad du ikke kan hjemmefra, skal vi nok lære dig. 
 
 • Hvem er du? 
 • Du er i gang med at uddanne dig til digital designer, webintegrator eller multimediedesigner.  
 • Du er ikke bange for at tage ansvar og løse opgaver på egen hånd. 
 • Du er hjemmevant udi HTML, CSS og måske endda Javascript, JQuery og lignende. 
 • Du trives med redskaber lige fra papir, blyant og whiteboard til Adobe Creative Cloud-pakken. 
 • Du motiveres af nytænkende opgaver og learning-by-doing. 
 • Du har meget gerne erfaring med programmer som Photoshop, Google Analytics, WordPress og MailChimp, men det er ikke et krav.  
 
Hvad tilbyder vi?  
 • Stor fleksibilitet – både i forhold til arbejdstider og dine arbejdsopgaver. 
 • Masser af læring og erfaring – vi vil gøre alt for at lære fra os. 
 • Gode kollegaer og eminent kaffe. 
 • Billig frokost i vores kantine samt gratis frugtordning. 
 • En attraktiv arbejdsplads i Aarhus med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. 
 
Praktikken er ulønnet og strækker sig over en periode på 3-6 måneder med opstart omkring januar 2018. Den ugentlige arbejdstid vil ligge på min. 30 timer afhængig af din praktikperiodes varighed. 
 
Kontakt 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Marie Mikkelsen på telefon 72 20 29 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og gerne et eksempel på noget fagligt arbejde, som du er stolt af. Ansøgningsfristen er fredag den 15. december 2017. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 
 
Læs mere om os her 
www.simplimize.dk 
www.teknologisk.dK/innovation 
Da vores rekrutteringsproces foregår elektronisk, er det vigtigt, du angiver korrekt e-mailadresse i ansøgningsformularen. Hvis den er ukorrekt, vil du ikke modtage svarbrev fra os.
Ansøgningsfrist: 15-12-2017
Arbejdssted: Aarhus
Hjemmeside: http://www.teknologisk.dk
Besøg os på LinkedIn


Tilbage til ledige stillinger
 

Ydelser

Ydelser

Teknologisk InstitutTeknologisk Institut – Danmarks førende innovationsinstitut. Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 medarbejderes faglige ekspertise. Vi skaber innovative resultater og værdi for erhvervslivet i et internationalt samarbejde med virksomheder og universiteter. Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis. Vi er altid på udkig efter specialister, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde.