Dataanalytiker til udvikling af digitale løsninger i den grønne omstilling

Vil du bidrage til at reducere klima- og miljøskadelige emissioner og være en del af et spændende udviklingscenter for viden og teknologi indenfor ren luft og sensorteknologi? Motiveres du af et job, hvor du med en datadreven tilgang løser problemstillinger til gavn for samfund og industri?

Vi søger dig, der brænder for at omsætte din dataekspertise til konkrete, virksomhedsnære løsninger. Vi er et team af faglige specialister indenfor naturvidenskab, der i stigende grad benytter større datamængder i vores opgaver. Vi udvider teamet med dig, der vil være med til at videreudvikle vores nuværende arbejdsmetoder og processer. Dine opgaver kan bl.a. inkludere:

  • At forbedre processer for datahåndtering i forhold til indsamling, filtrering og opbevaring
  • At deltage i kundeopgaver og projekter, hvor du benytter matematiske modeller til genkendelse af mønstre i data, machine learning eller AI og derved skaber resultater og øget værdi for virksomheder og projektpartnere
  • At opbygge og benytte forudsigelsesmodeller på historiske og realtids data
  • At bidrage til indsamling af data fra avanceret luftmåleudstyr i laboratoriet eller i felten
  • At være proaktiv på at identificere nye problemstillinger i industrien, hvor vi kan hjælpe

Vi tilbyder et job, hvor du i høj grad selv er med til at udvikle opgaverne, der løses i tæt samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, og hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vores mission er at bidrage til et renere og sundere miljø med færre klima- og miljøskadelige emissioner. Vi arbejder bredt med udvikling af løsninger, herunder luftrensning, digitalisering, CCUS og sensorteknologi for at imødekomme samfundets krav til renere luft gennem reduktion af skadelige emissioner. Som en del af Luft og Sensorteknologi på Teknologisk Institut er du med til at skabe gode, sikre og nytænkende løsninger, der bidrager til den grønne omstilling.

Specialist til opbygning og udvikling af datamodeller
Du har formentlig en kandidat eller ph.d. indenfor matematisk modellering, datascience, statistik eller lignende, gerne koblet med erfaring og involvering i modellering af reelle problemstillinger og processer, men vi er også åbne overfor andre spændende profiler. Du motiveres af at se koblingen af data og virkeligheden og af at skabe værdi i samspillet.

Du er pragmatisk i din opgaveløsning og går op i at gøre en forskel i verden med data som værktøj. Du motiveres således af opgaven med at oversætte virksomheders problemer til datadrevne løsninger.

Vi lever af innovation, så det er vigtigt, at du har lyst til at finde og afprøve nye muligheder for at løse en konkret problemstilling. Rådgivning af og dialog med virksomhedspartnere er vigtig for at kunne forstå et problem og finde den rigtige løsning, og det ser du som en naturlig og spændende del af jobbet.

Luft og Sensorteknologi
Du bliver en del af Luft og Sensorteknologi på Teknologisk Institut, hvor 22 udviklingsorienterede kolleger inden for kemi, fysik, biologi og ingeniørvidenskab danner rammen om et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau. Centeret er en del af Miljøteknologidivisionen med base i Aarhus, som arbejder for at mindske udledning af problematiske stoffer i produkter og processer til gavn for miljø og sundhed.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Egholm Bøgh Pedersen på tlf. 7220 1736.
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest 14. april 2024På Teknologisk Institut er vores medarbejdere vores største ressource, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde.

Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 kollegers faglige ekspertise inden for områder som produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer og meget mere. Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Derfor er det afgørende for os, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel.

Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis, fordi vi tror på teknologi for en bedre fremtid.

Apply

Application due
14-04-2024

Workplace
AarhusFollow us


Share/Print


Contact