Vækstorienteret leder til Automobilteknik

Er du en kompetent og dygtig købmand, der er god til salg og forhandling? Kan du få distanceledelse til at fungere? Vil du være ansvarlig for udviklingen af et center med inspektions- og kalibreringsopgaver inden for automobilteknik? Så er du måske vores nye centerchef.

Biler og ledelse
I rollen som centerchef for Automobilteknik, vil du have en central og ledende rolle i driften og udviklingen af centret. Du vil være ansvarlig for at sikre, at centrets opgaver bliver udført effektivt og i overensstemmelse med vores fastsatte mål og standarder.

Du vil få et bredt ansvar, der spænder over både salg, personaleledelse, udvikling af centrets aktiviteter og ansvar for akkreditering.

Der vil være fem elementer, som skaber din hverdag, som centerchef i Automobilteknik.

  1. Salg og forretningsudvikling: Du vil være ansvarlig for opsøgende salg og forhandling af kontrakter med storkunder inden for automobilteknik. Du vil være med til at udvikle centret ved at identificere og implementere nye inspektions- og kalibreringsopgaver uden for autobranchen. Dette kan indebære at udforske nye markeder og samarbejdsmuligheder, samt udvikle centrets kompetencer og serviceportefølje.
  2. Personaleledelse: Du har ansvaret for at lede og motivere medarbejderne i centret. Du skal sikre, at der er et godt arbejdsmiljø og trivsel blandt medarbejderne, samt udvikle deres kompetencer og potentiale. Her er distanceledelse en stor del af din hverdag.
  3. Kundeopgaver og audit: Du kommer selv til at løse kundeopgaver, herunder gennemførelse af audits.
  4. Procesoptimering og IT: Du vil medvirke til at optimere centerets processer og IT-systemer for at sikre en effektiv og strømlinet drift. Dette kan omfatte anvendelse af digitaliseringsteknologier og automatisering for at forbedre centrets produktivitet og kvalitet.
  5. Akkreditering: Du har det overordnede ansvar for akkreditering. Det er vigtigt, at du sikrer, at centret opretholder og opfylder de nødvendige krav og standarder for akkreditering.

Vækstorienteret leder der kan sikre god trivsel
Du har formentligt en baggrund som ingeniør, maskinmester eller maskintekniker, men du kan også have en anden teknisk baggrund. Det vigtigste er, at du er en god leder, og har erfaring med distanceledelse.

Du har tidligere vist gode kommercielle resultater via andre, og du ser dig selv som en dygtig købmand, som trives i forhandlingssituationen. Vi forventer, at du kan kommunikere klart og evner at skabe langvarige relationer.

Vi ser gerne, at du har erfaring med kvalitetsstyring, mekanik, el og/eller måleteknik.

Automobilteknik
Automobilteknik består af 24 medarbejdere, som er fordelt over hele Danmark. Hver konsulent opererer fra deres bopæl og besøger værksteder i deres lokale distrikt. Centrets opgaver omfatter kalibrering af udstyr på 2300 værksteder, reparationskontroller, kontrol af spilleautomater samt kontrol af årseftersyn på personlifte og udlejningsmaskiner.

Automobilteknik er en del af divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør David Tveit. I perioden fra d. 22 marts til d. 1. april kan David kontaktes på mail: dt@teknologisk.dk
Efter d. 1 april vil det være muligt at kontakte David på telefon 7220 3243.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 22. april 2024.På Teknologisk Institut er vores medarbejdere vores største ressource, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde.

Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 kollegers faglige ekspertise inden for områder som produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer og meget mere. Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Derfor er det afgørende for os, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel.

Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis, fordi vi tror på teknologi for en bedre fremtid.

Apply

Application due
22-04-2024

Workplace
Taastrup eller AarhusFollow us


Share/Print


Contact