Konsulent med interesse for grøn omstilling i det maritime

Teknologisk Institut i både Taastrup og Aarhus søger dig, der har interesse for grøn omstilling af det maritime område. Du får spændende job, hvor du vil påvirke den grønne omstilling gennem dit arbejde med innovative projekter. 

Du bliver en del af centeret Grønne Energisystemer, hvor du kommer til at arbejde med innovative projekter inden for bl.a. den maritime verden. Projekterne er mangeartede, og som konsulent får du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, en rolle i gennemførelsen af eksisterende udviklingsprojekter og kommercielle opgaver. Du kommer til at have et tæt samarbejde med dine kollegaer både i Taastrup og Aarhus og sammen vil I arbejde med at være på forkant med udviklingen. 

Dine ansvarsområder vil bl.a. inkludere:

  • At arbejde med maritime projekter med fokus på grøn omstilling 
  • At arbejde med anvendelsen af nye brændstoffer og der tilhørende emissionssystemer
  • At arbejde med måling og dokumentation af emissioner
  • Databehandling samt udvikling på- og migrering af eksisterende værktøjer over i andre miljøer så som Matlab eller Python med mere avanceret databehandling
  • At arbejde med nyopstartede forsknings- og udviklingsprojekter og på sigt være med til at søge nye projekter

Du bliver en del af et team med gode kollegaer, hvor der er frie rammer og en fleksibel hverdag. Her får du muligheden for både personlig og faglig udvikling og vil samtidig være med til at påvirke udviklingen af den grønne omstilling inden for den maritime verden. 

Du skal forvente rejsedage mellem Taastrup og Aarhus ca. 1-2 gange om måneden. 

Naturvidenskabelig profil med interesse for motorer og mekanik
Du har en baggrund som enten kemiker, fysiker, ingeniør eller lign. på bachelor eller kandidatniveau Du kan også have en teknisk baggrund som mekaniker eller lign. med interesse for biler og motorer. Du har formentlig kendskab til og interesse for Python, Machine Learning, Matlab og eller Simulink.  

Du er god til at formulere dig og har gode skriftlige kompetencer, som du bl.a. kan bruge i sammenhæng med forsknings- og udviklingsprojekter og andet skriftligt arbejde relateret hertil.  

Da vi har afdelinger både i Taastrup og Aarhus er det vigtigt, at du som person selvstændigt kan træffe faglige beslutninger, da distanceledelse vil være en del af hverdagen.  

Du arbejder struktureret og bevarer overblikket over dine opgaver, selv når der sker uventede ændringer i din hverdag. Som person er du socialt anlagt og bidrager aktivt til et godt sammenhold. Du brænder for at samarbejde med andre mennesker, hvor din stærke koordineringsevne og lyst til at skabe resultater gør dig til en værdsat samarbejdspartner.  

Grønne Energisystemer
Vi er ca. 30 medarbejdere, der arbejder med forskning og udvikling, test og prøvning samt rådgivning i et spændende og innovativt miljø på forkant med den teknologiske udvikling. Du bliver en del af sektionen Grønne brændstoffer og emissionsreduktion. Vores fælles mål er at skabe værdi for virksomheder i deres grønne omstilling for at bidrage til 70 procent-målene i 2030. 

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Simon Møiniche Skov på telefon 72 20 28 71. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 19/6.På Teknologisk Institut er vores medarbejdere vores største ressource, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde.

Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 kollegers faglige ekspertise inden for områder som produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer og meget mere. Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Derfor er det afgørende for os, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel.

Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis, fordi vi tror på teknologi for en bedre fremtid.

Apply

Application due
19-06-2024

Workplace
AarhusFollow us


Share/Print


Contact