Leder som vil bidrage til fremtidens grønne transportløsninger

På Teknologisk Institut søger vi en sektionsleder, som vil gå forrest, når vi hjælper kunder og samarbejdspartnere i en mere grøn retning inden for land og maritim-transport.  Du bliver leder af en gruppe passionerede medarbejdere, hvor du også får mulighed for at bruge din faglighed i ledelse af store projekter, salg og forretningsudvikling. 

Ledelse og forretningsudvikling
Som en del af centeret Grønne Energisystemer og i rollen som sektionsleder i Grønne Brændstoffer og Emissionsreduktion kommer du til at indtage en vigtig rolle i vores kommercielle opgaver og udviklingsprojekter med din viden og interesse inden for grøn omstilling. Vi har en stor forskning- og udviklingsprojektportefølje, som du vil blive en del af fra start. Du bliver en vigtig spiller i at få skabt kommercielle salg, omsætte viden til konkrete ydelser og have modet på at afprøve teorier i praksis. Vi er et center, hvor tingene går stærkt med bl.a. forskning- og udviklingsprojekter, for at sikre at vi altid er på forkant med udviklingen. 

Dine ansvarsområder vil bl.a. inkludere:

  • Ledelse og udvikling medarbejdere 
  • Bindeled og kulturbærer for teamets samarbejde på tværs
  • Bidrage til at vedligeholde og udbygge vores portefølje af kundeopgaver 
  • Arbejde med kommercielle opgaver
  • Projektledelse af store projekter som fx forskning og udvikling- og EU-projekter
  • Forretningsudvikling i samarbejde med centerledelse 


Du bliver en del af et lille dynamisk team, hvor vi har fokus på at gøre hinanden gode. Du får muligheden for selv at udvikle og opbygge området samt have indflydelse på teamets sammensætning. Vi tilbyder stor fleksibilitet og frihed under ansvar og faglige samt personlige udviklingsmuligheder. 

Stillingen som sektionsleder indebærer 3-4 rejsedage om måneden i både Danmark og udland i forbindelse med projektmøder, konferencer, messer og rejse til kontoret i Taastrup. 

Naturvidenskabelig profil med interesse for grøn omstilling
Du har en baggrund som ingeniør, kemiker, fysiker, maskiningeniør, skibsingeniør eller anden akademisk baggrund. Som profil har du flere års erfaring som forretningsudvikler, projektleder, seniorkonsulent, chefkonsulent eller lign. med viden og interesse for ledelsessalg og funding inden for grøn omstilling.

Du er god til at have overblikket over mange opgaver på samme tid og kan lide at navigere i både at have ledelsesansvar samtidig med at eksekvere på opbyggende og udviklende opgaver.

Grundet ledelsesansvar er det vigtigt, at du kan håndtere både nemme og svære medarbejdersamtaler samt have et blik for at skabe et sammenhold i en gruppe på tværs af landet. Som en del af salgsrollen er du som person opsøgende, udadvendt og har en god evne til at kommunikere med både eksisterende og nye potentielle kunder.

Det er en fordel hvis du har kendskab og erfaring med funding projekter som Innnovationsfonden, EUDP, MUDP eller EU-projekter, samt viden inden for data og AI.

Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau. 

Grønne Energisystemer
Vi er ca. 30 medarbejdere, der arbejder med forskning og udvikling, test og prøvning samt rådgivning i et spændende og innovativt miljø på forkant med den teknologiske udvikling. Du bliver en del af sektionen Grønne brændstoffer og emissionsreduktion.  Vi er et stærkt team, der supplerer hinanden fagligt og personligt. Vores fælles mål er at skabe værdi for virksomheder i deres grønne omstilling for at bidrage til 70 %-målene i 2030.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef Morten Gottlieb Warming-Jespersen 72202797 eller Souschef Simon Møiniche Skov på telefon 72 20 28 71. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30/6.På Teknologisk Institut er vores medarbejdere vores største ressource, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde.

Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 kollegers faglige ekspertise inden for områder som produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer og meget mere. Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Derfor er det afgørende for os, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel.

Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis, fordi vi tror på teknologi for en bedre fremtid.

Apply

Application due
25-06-2024

Workplace
AarhusFollow us


Share/Print


Contact