Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Kan du være med til at sikre at G4S er ”on top of mind” som markedets mest professionelle og kompetente leverandør og samarbejdspartner hos alle professionelle sikringsbrugere? Så er du måske vores nye G4S Academy Manager! 
 
Om udfordringen der indebærer udvikling og eksekvering af tre koncepter
 
Academy Education 
Vi afholder seminarer hver den første torsdag i måneden, to landsdækkende konferencer årligt og en to-dages udstilling med konferencer hvert andet år. Alle arrangementer er målrettet vores kunder og samarbejdspartnere og vil som oftest være gratis. 
 
Academy Information 
Vi udarbejder løbende vejledninger, business insights og informationsmaterialer for at udbrede kendskab om sikring og forebyggelse. Vejledningerne indeholder typisk beskrivelser af standarder og “best practice” samt generelle råd. 
 
Academy Consulting 
Vi er ISO certificeret leverandørrådgiver og leverer dagligt rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere om sikring og forebyggelse. Vi rådgiver og vejleder om alt fra internationale trusler til rejsesikkerhed og strategisk risikoanalyse. 
 
Grundstenen i G4S Academy er vores G4S Academy Specialister - vores unikke kompetencecenter med over 45 eksamineret rådgivere. G4S Academy medfører at strategiske kunder kan trække på endnu flere af vores specialist kompetencer, og samtidig få en samarbejdspartner, der tænker holistisk omkring sikring og forebyggelse. Kort sagt, markedets mest professionelle samarbejdspartner. 
 
Ansvarsområder
Det bliver dit ansvar, at sikre struktur, retning og ubrudt performance inden for ovenstående områder, ligesom det er helt afgørende for din succes i jobbet at du løbende følger op på afdelingens mål, kultur og værdier samt tager ansvar for følgende områder:  
  • Ledelse, udvikling og coaching 
  • Definere, udvikle og implementere den til enhver tid nødvendige strategi for G4S Academy 
  • Sikre omsætnings-, indtjenings- og omkostningsbudgetter overholdes 
  • Sikre nødvendig innovation af ‘produkter’ i tæt samarbejde med Market & Products, PreSales og Bid Management og Academy Specialister samt øvrige afdelinger 
  • Rapportering, forecasting, måling, udvikling og tæt performancestyring efter forretningsrelevante KPI 
  • Sikre forretningens loyalitetsmål og tilfredshedsmål følger forventning 
  • Deltage aktivt i udviklingen af G4S Danmarks kommercielle udvikling og ledelse gennem tværgående samarbejde i Enterprise Market Sales. 

Faglighed i jobbet
Vi forventer en teoretisk- og praktisk erfaring inden for sikring og forebyggelse samt kommunikation og formidling, ligesom du kan dokumentere erfaring fra en lignende stilling.  
Du besidder stor teknologimæssig forståelse samt erfaring med at arbejde med processer og udvikling på tværs af større organisationer. Hertil kommer udpræget analytisk sans, struktur, økonomisk helhedsforståelse og indsigt. 
 
Sprogligt er du flydende i dansk og engelsk skrift og tale og du formulerer dig ubesværet og kompetent såvel skriftligt som mundtligt. Du har talent for at fremstille og præsentere analyser i høj kvalitet. 
Stillingen kræver også en stor forståelse for branding via blandt andet vidensdeling samt en høj grad af marketingforståelse. 
 
Om dig
Som menneske og kollega er du positiv, udadvendt og netværksskabende. Du agerer innovativt og evner at håndtere og kommunikere i en kompleks og detailorienteret hverdag 
Du har en god humor og er i helt grundlæggende selvstændig med stor gennemslagskraft 
Dit høje drive får tingene til at ske og du smitter dine omgivelser med dit høje energiniveau. 
 
Vi tilbyder 
En spændende, og vigtig nøgleposition i Danmarks, og Verdens største sikkerhedsvirksomhed, hvor du får det fulde ansvar for G4S Academy. Du vil blive udfordret i en virksomhed med et godt teamwork og du bliver belønnet med en attraktiv pakke der indeholder fast løn, bonus, pension, og bil ordning. 
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S A/S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 
 
Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og stillingen kan søges så længe den er aktiv på www.g4s.dk 
 
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale.  
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link.
Ansøgningsfrist:


Hjemmeside:
www.g4s.dk

Vores værdier